Celebrity News

Mali Bogdan nema oca da ga štiti: Otkriveno kako se Igor Jurić ponaša prema sinu Milene i Olivera Ivanovića

Najmlađi sin Olivera Ivanovića teško podnosi to što braća i stričevi nemaju sa njim komunikaciju

Mali Bogdan nema oca da ga štiti: Otkriveno kako se Igor Jurić ponaša prema sinu Milene i Olivera Ivanovića

Pet godina i dva meseca prošlo je od ubistva Olivera Ivanovića, a njegova udovica Milena tek danas iznosi strašne detalje koji su nju i njenog sina Bogdana sačekali na prvoj krivini i to od strane političareva tri naslednika iz prvog braka. U emisiji Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović Milena je otvorila dušu  i baš onako iskreno, bez zadrške, kako na psihoterapijama to čine pacijenti u komunikaciji sa doktorom, sve priznala. Istakla je tamnokosa lepotica, koja sa pokojnim Ivanovićem nije bila u zvaničnom braku, da njen mezimac, a najmlađi sin Olivera Ivanovića, nema nikakvu komunikaciju sa braćom Jankom, Žarkom i Nikolom, da je situacija slična i sa ostatkom Oliverove porodice što je vrlo bolno i gotovo nemoguće oprostiti. 

- Ja sam neposredno posle Oliverovog ubistva shvatila da ja niti želim, niti mogu, niti hoću da ostanem na Kosovu. Kako sam ušla na vrata sin mi je rekao: "Mama mogu li nešto ja tebe da pitam?" onako ozbiljno i zrelo. Ja kažem: "Naravno sine, šta god želiš ti pitaj mamu". On meni kaže: "Da li je tačno da je moj tata mrtav?" Kada vam neko stalno dira ranu, teško da možete da je zalečite - počela je priču Milena pa dodala: 

Pročitajte: Koliko sam samo NAIVNA ISPALA: Milena Ivanović progovorila o Igoru Juriću, svi pružaju podršku

Instagram

 

- Bogdan nema kontakte ni sa jedni svojim bratom, ni sa svojim stricem, što je isto tako strašno. Sada je tu Igor, mogu reći slobodno muška figura, važna u Bogdanovom životu - zaključila je.

Pročitajte: Frka: Ova otmena dama je prva žena Olivera Ivanovića i majka njegova tri sina, a o Mileni ima da kaže SAMO JEDNO (FOTO)

 

 

Najmlađi sin Olivera Ivanovića konačno je srećno i ispunjeno dete, koje je utočište i muški uzor pronašlo u majčinom emotivnom partneru Igoru Juriću, za kog se jedno vreme pričalo da je Milenu i zaprosio.

Privatna Arhiva

 

Komentari (0)

Loading