Celebrity News

Stvarno je postao kralj diskoteka! Sin Vesne i Đoleta Đoganija je izrastao u OPASNOG FRAJERA: Adriano je isti otac (FOTO)

Sin Vesne i Đoleta Đoganija predivan je mladić

Stvarno je postao kralj diskoteka! Sin Vesne i Đoleta Đoganija je izrastao u OPASNOG FRAJERA: Adriano je isti otac (FOTO)

Boško Karanović

Sin Vesne i Đoleta Đoganija po svoj prilici povučen je mladić, koji ne vapi za medijskom pažnjoma, a osim ako nema skriveni nalog, reklo bi se da ni društvene mreže ne preferira. Naloge niti na jednoj plarformi nema, iako bi, mišljenje je mnogih, imao šta na njima da pokaže, najpre svoj šarm, lep izgled i džentlemnski stav.

Pročitajte: RAZVELI SE Đole i Vesna Đogani, on sve PRIZNAO: Ipak nije tačno da se druga žena voli više

ATA Images

 

Sve to i mnogo više sin Vesne i Đoleta Đoganija nasledio je od oca, koji ga je od malih nogu učio da je fizička spremnost najvažnija, kao i da je porodica početna tačka svakog čoveka i temelj njegovog odrastanja i mesto gde stiče karakter.

Pročitajte:Ozbiljna kriza u braku! Vesna Đogani otvoreno: Samo još OVO me sprečava da se RAZVEDEM

Boško Karanović

 

Prema sinu Đole, koji se bavi fudbalom, nikada nije bio previše strog, iako mnogi tvrde da su očevi prema sinovima po nekakvoj navici i tradiciji takvi. Trudio se da balansira i bude popustljiv kada je neophodno, s druge strane, da zahteva disciplinu i poslušnost kada se ukaže  da postoji odsustvo ta dva. Imajući to u vidu normalno je što je veći deo vaspitanja pao na Vesnu koja je svojevremeno zbog svog nestašnog naslednika morala da potraži pomoć psihijatra

‒ Kako je Adriano postajao stariji, nisam mogla da se izborim sa njegovim temperamentom, ništa me nije slušao i za sve je mislio da zna bolje. Zato sam se obratila za pomoć profesionalcu i učila sam da drugačije pristupim svom detetu kako bismo pronašli zajednički jezik. Đole je u tom pogledu bio drugačiji od mene, umeo je da povuče granicu i bude strog kada je potrebno, ali i popustljiv u istoj meri ‒ rekla je ranije Vesna, koja je sve donedavno izbegavala da slike svoje dece objavljuje javno. Sa sinom Adrianom, ćerkom Lorenom nikada se nije fotografisala za magazine, u nameri da ispoštuje njihovu volju i privatnost, što se ispostavilo ispravnim jer Adriano nije ljubitelj medijske pažnje.

Pročitajte: Trenira fudbal i mami uzdahe tinejdžerki: Pogledajte kako izgleda prezgodni sin Vesne i Đoleta Đoganija FOTO

Instagram

 

Mali izuzetak ona je napravila pre nekoliko dana objavivši jednu od slika iz privatne arhive. Na njoj Adriano, zgodan na tatu i lep na mamu pozira u trenerci, a čitava javnost mogla se po prvi put uveriti da li je Vesnin i Đoletov mezimac još nešto od muzičkog para nasledio. Jedno je sigurno sin Vesne i Đoleta Đoganija, ako to do sada već nije postao, jednoga dana biće pravi srcelomac.

Poklon fotografije doma Vesne i Đoleta Đoganija

 

Komentari (0)

Loading