Celebrity News

Nekada je bila najatraktivnija na sceni, a danas... Pogledajte šta je ostalo od Nevene Models posle svega što ju je zadesilo (FOTO)

Bivša modelsica Nevena sada izgleda ovako

Nekada je bila najatraktivnija na sceni, a danas... Pogledajte šta je ostalo od Nevene Models posle svega što ju je zadesilo (FOTO)

Mirko Tabašević

Grupa "Models" bila je među najpopularnijim devedesetih godina, a hitovi poput "Pare, pare, pare", "Noć je vedra nad Srbijom", "Šef stanice" i drugi bili su nezaobilazni u diskotekama u to vreme, ali i godinama kasnije. Članice ove ženske postavke mamile su uzdahe muške populacije, dok su ih tinejdžerke širom regiona na svakom koraku oponašale, a među atraktivnim devojkama bile su i sestre Ivana, poznatija kao Sindi i Nevena Stamenković. Bivša modelsica Nevena iako godinama nije prisutna na javnoj sceni, i dalje intrigira javnost, a posebno je to bio slučaj protekle dve godine kada se dosta pisalo o njenom zdravstvenom stanju.

Nevena se, naime, krajem 2021. našla u žiži medijskog interesovanja kada je navodno hospitalizovana zbog psihičkih problema, a o ovim navodima ona je jednom prilikom pričala u emisiji "Puls Srbije".

Pročitajte: Šok - Bivša modelsica Nevena Stamenković Adžemović smeštena u Kliniku za psihijatrijske bolesti

youtube printscreen

 

- Nije istina ništa o toga što se pisalo. Joj bože... Strašno. Imala sam tada blagu depresiju i anksioznost. I dalje se borim sa tim. Nisam bila u "Lazi", sve je izmišljeno. Kad je moj bivši muž ispričao da sam imala strahove, mislio je na anksioznost. S tim se normalno živi, to je bio jedan period života koji je bio jako ružan. Nisam želela da se tad oglašavam, pustila sam da to prođe - ispričala je bivša modelsica koja je u periodu od 2012. do 2014. godine.bila narodna poslanica, a oprobaola se i u glumačkim vodama - dobila je ulogu u novoj sezoni serije "Urgentni centar".

Pročitajte: Bivša „modelsica” prisetila se batina - Nije to bio samo šamar

youtube printscreen

 

- Nisam ništa radila u javnom poslu, pa se zato nisam ni pojavljivala. Kao glumica, odlično sam se snašla. Ponosna sam što sam bila u Narodnoj skupštini. Upoznala sam divne ljude u politici, ali više nemam takvih ambicija - istakla je ona.

Jedna od, kako su mnogi smatrali, najzgodnijih devojaka na našoj javnoj sceni, davno se povukla iz javnog života, međutim mnogi komentarišu da se nije mnogo promenila i da i danas jako dobro izgleda, te je očigledno da joj i te kako prija majčinstvo i vreme koje provodi sa sinom Rastkom, kojeg je dobila u braku sa bivšim mužem Srđanom Adžemovićem

Komentari (0)

Loading