Celebrity News

Dodeljena ocu kad je imala 4 godine: Petra je kopija svoje majke Sindi! Pogledajte kako izgleda i sa kim živi ćerka Sindi Models (FOTO)

Ćerka Ivane Stamenković Sindi zenica je oka pevačice

Dodeljena ocu kad je imala 4 godine: Petra je kopija svoje majke Sindi! Pogledajte kako izgleda i sa kim živi ćerka Sindi Models (FOTO)

Da je ćerka Ivane Stamenković Sindi nešto najlepše što se dogodilo pevačici, ona sama je u većini svojih intervjua isticala, a tvrdi to i danas kada god joj se ukaže prilika. Dvanaestogodišnja Petra Pavlović, koju je pevačica dobila u braku sa beogradskim biznismenom Nikolom, centar je svih zbivanja frontmenke grupe Models, a nije tajna da se Sindi svim sredstvima, godinama borila za starateljstvo nad njom, ali krajnja odluka suda bila je da pripadne ocu.

Pročitajte:Đakuzi u spavaćoj sobi kao vrhunac hedonizma: Zavirite u ekstravagntni stan Ivane Stamenković Sindi (foto)

Instagram

 

Pevačica ćerku viđa redovno i zajedničko vreme obema je vrlo dragoceno te nastoje što bolje da ga osmisle i provedu. Kada ćerka Ivane Stamenković Sindi boravi kod majke to su najdivniji momenti za obe. Pop zvezda uvek se potrudi da mezimici ostvari sve želje, udovolji joj ali je i posavetuje, a budući da se devojčici bliži 13. rođendan veruje se da ona uveliko smišlja kojim poklonom će je iznenaditi.

Pročitajte:Ivana Stamenković otkrila u kakvom je stanju njena sestra nakon što je završila u klinici za psihijatrijske bolesti

Instagram

 

Neretko Ivana objavljuje fotografije za naslednicom na "Instagram" profilu, tu se možda čak i najbolje može videti kako se majka i ćerka provode kada su zajedno, a oni koji su oduvek cenili lepotu pevačice i isticali je u prvi plan mogu posvedočiti da je Petra gotovo ista ona.

Pročitajte: DA SE TAJNE SVE SAZNAJU: Otkrivamo detalje MISTERIOZNE VEZE Vidoja Ristovića i Sandre Meljničenko

Instagram

 

Ćerka Ivane Stamenković SIndi preslikana je majka likom, dok je takođe vrlo visoka i ima manekensku građu na nju. Istovremeno je avanturista, željna promena i novih ideja te se veruje da će je majka podržati ako jednoga dana poželi da se bavi javnim poslom, gde joj je ako se sve uzme u obzir mesto.

Pogledajte fotografije trodnevnog svadbenog veselja Sandre Meljničenko, nekadašnje članice grupe Models, danas najbogatije žene na svetu

 

Komentari (0)

Loading