Celebrity News

Šta će mu Sloboda reći na ovo: Vojin Ćetković progovorio o uticaju magije na njegov porodični život

Brak Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović stalno je u žiži medijskog interesovanja

Šta će mu Sloboda reći na ovo: Vojin Ćetković progovorio o uticaju magije na njegov porodični život

Boško Karanović

Nastavak serije “Kalkanski krugovi” očekuje se uskoro na Superstar kanalu, a u susret premijernom prikazivanju novih epizoda glumačka ekipa podružila se sa medijima. Vojin Ćetković kao glavni glumac pomenutog projekta bio je i glavna zvezda konferencije na kojoj je sa prisutnim medijima podelio svoje viđenje mistike, sujeverja i vlaške magije. 

Pročitajte: KRAJ je bio neminovan! Sloboda Mićalović donela konačnu odluku: Napušta ga posle 15 godina (FOTO)

ATA Images

 

U kontekst mističnog ranijih godina često se dovodio i brak Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović. Skladni supružnici, međutim, na to nikada nisu reagovali, njihovo odbijanje da o tome govore slalo je jasnu poruku i to da je reč o nebulozama koje je besmisleno čak i komentarisati. Ipak, Vojin u prvom susretu sa medijima posle dužeg vremena pristao je da nakratko porazgovara o vlaškoj magiji, čime je iznenadio sve prisutne, a veruje se i suprugu kod kuće koja je izveštaj sa konferencije zasigurno ispratila. Šta je sve još glumac kazao pogledajte u videu ispod.

Pročitajte: Dve torte, ne zna se koja je lepša! Zavirite na rođendansku proslavu Vere i Mile Ćetković FOTO


Brak Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović jedan je od onih o kojima se najviše piše i komentariše, a veruje se da će intervju glumca dodatno podgrejati glasine i spekulacije. 

Komentari (0)

Loading