Celebrity News

Umešali su im se u brak, drugačije nije moglo: RAZVOD Slobode i Vojina dobio epilog

Razvod Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića glavna je tema u medijima

Umešali su im se u brak, drugačije nije moglo: RAZVOD Slobode i Vojina dobio epilog

Ljubav Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića rodila se iz višegodišnjeg prijateljstva, a u braku su od 2008. godine i važe za najskladniji par na javnoj sceni. Porodičnu sreću uveličale su bliznakinje Vera i Mila, a kako su odabrali da svoju intimu koliko god je moguće sakriju od radoznalih pogleda, te se o svom odnosu retko oglašavaju, oni su dali prostora za razna nagađanja. Da li zbog toga što se ne pojavljuju često zajedno u javnosti, ili što glumica neretko na društvenim mrežama objavljuje citate ili odlomke iz romana koji po mišljenju mnogih slute na rastanak, razvod Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića često je tema domaćih medija, međutim i pored ovih spekulacija supružnici uspešno odolevaju svim izazovima, a njihov brak opstao je dugih petnaest godina.

Na priče da imaju probleme u raju, supružnici nikada nisu preterano obraćali pažnju, nastavili su da uživaju u svojoj ljubavi ne obazirući se na zle jezike, a sada su spekulacije demantovali na najlepši mogući način.

Pročitajte: TRUDNA Sloboda Mićalović! Sa suzama u očima OBRADOVALA SVE, pogledajte kako sija na snimku

Ata Images

 

Naime, Sloboda i Vojin posetili su jedan tržni centar kojim su prošetali u društvu prijatelja i kolege Nebojše Ilića. Inače, Nebojša je u njihovim životima prisutan od samog početka ljubavne romanse koja je počela na snimanju filma Zona Zamfirova u kome su zajedno glumili.

Pročitajte: Kakvi stajlinzi - Sloboda i Vojin otputovali na odmor pa objavili zajedničke fotografije, svi gledaju šta je ona ovo obula (FOTO)

Instagram

 

Društvo se zatim zaputilo na poslednji sprat gde su smeštene bioskopske sale, tamo su kupili kokice i  pristojno sačekali početak prikazivanja, a sve oči, kao i obično, bile su uprte u lepu Bobu koja je pored supruga blistala u potpuno opuštenom, prirodnom izdanju i bez trunke šminke

Pročitajte: Vojin je PROŠLOST - Sloboda Mićalović uslikana na terasi svoje vikendice tokom romantičnog doručka sa drugom osobom (FOTO)

Instagram

 

Nije poznato koje ostvarenje su gledali, međutim ako je suditi po njihovim širokim osmesima i dobrom raspoloženju nakon izlaska iz sale, reklo bi se da su zasigurno uživali, kao i da razvod Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića nije ni na pomolu.

Pročitajte: Vojin Ćetković uhvaćen sa bivšom ženom! Gleda je nežno i smeška se kao prvog dana, pogledajte fotografiju

Instagram

 

Instagram

 

Komentari (0)

Loading