Celebrity News

Posle dve i po decenije braka Milica Milša je rekla KRAJ: Nisam bila sigurna da je pravi, ovo su moji razlozi (VIDEO)

Brak Milice Milše i Žarka Jokanovića prebrodio je razne izazove i krize

Posle dve i po decenije braka Milica Milša je rekla KRAJ: Nisam bila sigurna da je pravi, ovo su moji razlozi (VIDEO)

Mirko Tabašević

Dve i po decenije brak Milice Milše i Žarka Jokanovića traje i važi za jedan od najskladnijih na javnom nebu. Glumica i scenarista, nekada politički angažovan, skrojili su život iz bajke protkan poverenjem, ljubavlju i poštovanjem. Prvi utisak kada se baci pogled na poznate supružnike je da se kod njih problemi nikada nisu zapatili, te da im sve vrlo lagano ide, što nije u potpunosti tačno.

Pročitajte: Čokoladni kolač Milice Milše ćete obožavati: Ne peče se i gotov je za manje od 15 minuta (FOTO)

Dalibor Danilović

 

Brak milice Milše i Žarka Jokanovića, poput mnogih drugih, prošao je i još uvek prolazi kroz brojne izazove. Ono što pisca i dramsku umetnicu izdvaja od drugih je neizmerna želja da se činjenično stanje nadogradi, poboljša. Oboje sve što je u njihovoj moći čine kako sitne razmirice ne bi postale krupne, a one nešto krupnije da im ne ugroze jaka osećanja koja jedno prema drugome gaje. Bore se za svoj odnos koji je izgrađen na temeljima koji su danas itekako čvrsti.

Pročitajte: Sed i PREZGODAN: Milica Milša predstavila novog FRAJERA, Žarko Jokanović mu nije ni do kolena (FOTO)

Ata Images

 

Po Miličinoj priči nije uvek bilo tako. U kratkom intervjuu koji je glumica dala za medije neposredno po prikazivanju prve dve epizode serije "Zakopane tajne" otkrivene su i dugo skrivane tajne vezane za brak Milice Milše i Žarka Jokanovića. Šta je tačno dramska umetnica o tome kazala pogledajte u videu ispod.

Pročitajte: Sed, markantan i svima dobro poznat: Milica Milša blista pored novog partnera, Žarko priznao poraz FOTO

Komentari (0)

Loading