Celebrity News

INCIDENT pred kamerama: Jovana i Željko Joksimović se pokačili pred svima, zasuzile joj oči zbog svega što joj je rekao (VIDEO)

Jovana i Željko Joksimović ne biraju vreme i mesto za svađu

INCIDENT pred kamerama: Jovana i Željko Joksimović se pokačili pred svima, zasuzile joj oči zbog svega što joj je rekao (VIDEO)

Boško Karanović

Svima jako dobro poznat po svojim vokalnim sposobnostima i vanvremenskim hitovima, jedan od naših najboljih pevača Haris Džinović odnedavno postao je i domaćin šou programa  "Muštuluk" na Una televiziji u kojem gledaocima pokazuje i svoje kulinarsko umeće, spremajući vrsne specijalitete uz muziku, pesmu i čašicu razgovora sa svojim prijateljima. Čast da ih u drugoj epizodi ugosti i sa njima provede nekoliko kvalitetnih sati imali su supružnici Jovana i Željko Joksimović koji kada su zajedno na istom mestu uvek privlače izuzetnu pažnju.

I ovog puta njihovo gostovanje izazvalo je pravi bum na društvenim mrežama, Jovana i Željko Joksimović napravili su dinamičnu atmosferu, a u jednom momentu došlo je i do žučne rasprave, kakvu od bračnog para pred kamerama nismo imali prilike da vidimo.

Pročitajte: Jovana Joksimović obradovala naciju PREDIVNIM VESTIMA u 41. godini, Željko u suzama zbog ponosa: Na broju 3 ne stajemo (FOTO)

Miša Obradović

 

Poznati muž i žena nisu se ustručavali da oštro razmene mišljenja na mnoge teme, saznali smo i zašto Željko prevrće očima kad god Jovana poručuje pesme, kako su njene muzičke želje u emisiji otvorile polemiku i šta je Željko tražio od Jovane da mu kaže kad završi jutarnji program i uđe u kuću. 

Da kao i sav normalan svet pevač i voditeljka imaju svojih neslaganja oko određenih tema, uverili su nas upravo ovim gostovanjem, a kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem videu.

Komentari (0)

Loading