Celebrity News

Jovana Joksimović obradovala naciju PREDIVNIM VESTIMA u 41. godini, Željko u suzama zbog ponosa: Na broju 3 ne stajemo (FOTO)

Brak Jovane i Željka Joksimovića krunisan je s troje divne dece

Jovana Joksimović obradovala naciju PREDIVNIM VESTIMA u 41. godini, Željko u suzama zbog ponosa: Na broju 3 ne stajemo (FOTO)

Miša Obradović

Divna ljubavna priča prati brak Jovane i Željka Joksimovića, koji je sklopljen čak tri puta. Muzičar i voditeljka upoznali su se tokom rada na Evroviziji organizovanoj u Beogradu, a svega par meseci kasnije otpočeli su romansu koja je rezultirala zajedničkim životom, trostrukim venčanjem i krunisana rođenjem troje dece.

Pročitajte: Jovana Joksimović bez trunke šminke na rođendanu svoje kume, oko nje glamur: Pogledajte fotku koja je šokirala Instagram

 

 

Ćerke bliznakine Ana i Srna, kao i sin Kosta dodatno lepim čine brak Jovane i Željka Joksimovića, a tu su i zajedničkim snagama postignuti profesionalni uspesi, koji ne prestaju da se nižu. Kantautor i autorka emisije Uranak na današnji dan pre tri godine osnovali su televiziju K1 koja po rejtingu lagano sustiže one sa nacionalnom frekvencijom. 

Pročitajte: Porodični incident! Majka Željka Joksimovića pred sinom ponizila Jovanu: Pruži ruku i onom ko te ne voli... FOTO

 

 

Ponos zbog poslovnog dostignuća Jovana je prva podelila danas sa pratiocima na "Instgramu" napominjući da su ispred nje i supruga tek godine rada te da je ovo samo početak i delić onoga što su oni spremni publici da ponude. Evidentno je da poznati supružnici na broju tri neće stati, da se nadaju rukovodstvu dugi niz godina, još boljoj gledanosti, novitetima i napretku.

Komentari (2)

Loading
goran

01:08 24.03.2023

Najlepsi bracni par na balkanu koji postoji i koji i dalje opstaje. Ljudi se vole jako i to treba objavljivati za svakoga. Pozdravi za Jovanu I Zeljka.

Sloboda

11:17 24.03.2023

Tebi je zeljko lako,udjes,izadjes I gotovo. A supruga...ona nosi 9 meseci I odgaja bebu/bebe dok ti cunjas. Nek je sa srecom,nek su zivi I zdravi...