Celebrity News

Udovica Siniše Mihajlovića objavila je PRELEPE VESTI posle toliko meseci tuge i suza: Rekla je DA (FOTO)

Udaje se ćerka Siniše Mihajlovića, pripreme za svadbu su uveliko u toku

Udovica Siniše Mihajlovića objavila je PRELEPE VESTI posle toliko meseci tuge i suza: Rekla je DA (FOTO)

Udaje se ćerka Siniše Mihajlovića, pisali su domaći mediji, kada je krajem jula prošle godine na ruci Virdžinije Mihajlović zablistao verenički prsten. Nažalost, taj trenutak da svoju lepoticu odvede do oltara Siniša nije dočekao, preminuo je samo pet meseci nakon njene veridbe, ali je jasno stavio do znanja Virdžiniji, da je zadovoljan čovekom koga je odabrala.

Sada, četiri meseca od kada se suočila sa velikim gubitkom, porodica Siniše Mihajlovića sprema se za veliko slavlje. Naime, ćerka Siniše Mihajlovića udaje se za svog izabranika, fudbalera Alesandra Voljaka.

Pročitajte: Devojčica je! Ćerka Siniše Mihajlovića objavila srećne vesti, stiže mala Viki FOTO

 

 

Virdžinija je na društvenim mrežama objavila fotografije priprema za venčanje, a reč je o onome što mlade dame najviše raduje, izboru cipela i haljine.

 

 

Za kada je venčanje zakazano javnosti nije poznato, ali je porodica Siniše Mihajlovića smogla sange da nastavi dalje, da nastavi da slavi život, zbog čega bi Miha na njih io izuzetno ponosan.

Komentari (1)

Loading
Anči

16:17 06.04.2023

Ala je dugo trajala žalost.S obzirom da su ljudi patrijarhalni,mogli su da sačekaju još koji mesec,pa da slave.Ovako,nije prošlo ni šest meseci od smrti,a oni se spremaju za slavlje.Po tome se vidi da niko od njih nije ni voleo Sinišu,nego samo njegov novac.