Celebrity News

Više je NEĆETE VIDETI: LOŠE VESTI iz Italije iz porodice Siniše Mihajlovića, ćerka Virdžinija se uplakana oglasila na Instagramu (FOTO)

Ćerka Siniše Mihajlovića trpi torturu

Više je NEĆETE VIDETI: LOŠE VESTI iz Italije iz porodice Siniše Mihajlovića, ćerka Virdžinija se uplakana oglasila na Instagramu (FOTO)

profimedia

Ćerka Siniše Mihajlovića još nije u stanju da se pomiri sa odlaskom svog oca. Svu svoju bol i tugu ona je skrila duboko u sebi i zbog ćerke Violante, nastavila da se raduje životu. Priznala je Virdžinija Mihajlović da joj u trenutku najvećeg bola upravo naslednica bila najveći pokretač i neko zbog koga nije potonula.

Pročitajte: Siniša je OTROVAN: Dugogodišnji prijatelj i kolega izneo optužbe, krivi za Mihinu preranu smrt one kojima je najviše verovao

Instagram

 

Upravo zbog mezimice ćerka Siniše Mihajlovića vratila se svakodnevnoj rutini i dosadašnjem životu koji je uključivao objave na "Instagramu". Njena otvorenost u tom pogledu neke je iznenadila, zlonamerni su smatrali da je prerano da se na taj način eksponira svega par meseci od smrti oca, dok su joj pojedinci osmeh na licu veoma zamerili te su usledile i uvrede.

Pročitajte: Siniša Mihajlović je KRIO TAJNU do poslednjeg dana: Deci u nasleđe ostavio nešto što će ih pratiti do kraja života

 

 

Budući da se sa negativnim komentarima sureće već neko vreme, Mihajlovićeva mezimica odlučila je da se obrati javnosti putem društvenih mreža: 

− Polako ću pokušati da se vratim na Instagram, ne zato što sam dobro, da budem vedra, srećna i bezbrižna (naročito za glupe ljude, koji, nažalost, postoje), već da bih skrenula pažnju sa gubitka koji sam doživela. Nije da Instagram može ko zna koliko da me odvrati kada su srce i duša u komadićima (Violante je moj spas), ali može bar malo da me natera da razmišljam o lakšim stvarima. S obzirom na to da će se uvek naći neko ko će pokušati da sudi komentarima: „Izgubila je tatu, a već se smeje”, „Stavlja storije na Instagram, ja nisam mogao da ustanem iz kreveta”, „Vidi koliko je boli, već je našminkana i dobro se oblači”… Znajte da me vaše kritike ne dotiču.Ogromna praznina koju osećam je tu, ona živi u meni, ne daje mi ni trenutka mira… Fotografije na Instagramu ne definišu stanje mog duha, neka to bude jasno. Plačem, ali sam „prinuđena” da obrišem suze i nabacim osmeh, jer imam ćerku koja, uprkos svemu, zaslužuje da ima srećnu majku – počela je izlaganje ona pa nastavila:

Pročitajte: Tužne slike iz Rima, Arijana i deca sve rasplakali emotivnim porukama: Srećan rođendan u raju FOTO

 

 

− Biće teško, ali učiniću sve da ćerki pružim najlepše detinjstvo, baš kao što je bilo moje. Moram da budem nasmejana čak i kada je sve u meni razbijeno. A ja imam muža koji posle svega što je prošao pored mene i moje porodice zaslužuje više od bilo koga ženu koja je u stanju da plače, da sebi da oduška, da pati, ali da se onda vrati i nastavi da živi. Jer, život je nešto drugo, uprkos tome šta vam ovde pokazujem… Uvek sam radije zadržavala patnju za sebe i tako ću nastaviti. Ovde je nikada nećete videti. Sve vas volim - zaključila je Mihina mlađa naslednica i stala na put zluradim komentarima i napadima.

Pogledajte fotografije doma udovice Siniše Mihajlovića

 

Komentari (0)

Loading