Celebrity News

Volela bi da ne vidite ovu fotku: Supruga Saše Joksimovića nekada je izgledala drugačije, možete li da verujete da je ovo Nevena? (FOTO)

Supruga Saše Joksimovića nekada je izgledala sasvim drugačije

Volela bi da ne vidite ovu fotku: Supruga Saše Joksimovića nekada je izgledala drugačije, možete li da verujete da je ovo Nevena? (FOTO)

Boško Karanović

Supruga Saše Joksimovića u njegovom životu najsvetlija je tačka već dve decenije. Za dvadeset i dve godine ljubavi i četrnaest godina braka, njih dvoje izgradili su neverovatno snažan odnos prepun ljubavi i poverenja. Saša i Nevena upoznali su se kada je ona bila tinejdžerka, a on student, a njihova ljubav sazrevala je i rasla, baš kao što su njih dvoje jedno uz drugo postajali zreli ljudi.

Na početku te ljubavne priče, supruga Saše Joksimovića izgledala je potpuno drugačije nego danas. Naime, tada, je atraktivna plavuša, kakvu danas znamo, bila smerna, nežna brineta, čiji je osmeh očaravao.

Pročitajte: RASTALI SE Saša i Nevena Joksimović - Tako je moralo biti, glumac sinoć pred svima priznao šta se desilo (FOTO)

Petar Đorđević

 

Dugo je Nevena odolevala promenama pa je smeđu kosu nosila godinama, čak i nakon venčanja, a sada je objavila fotografiju od pre nekoliko godina, na kojoj je još uvek brineta, koja u zagrljaju drži sina Iliju, koji je tada bio dečačić, a danas je već tinejdžer.

Instagram

 

Ova fotografija pokrenula je lavinu komentara, a mnogi su primetili da smeđa kosa Neveni bolje pristaje i otkriva njenu nežnu stranu, u koju se Saša zaljubio dve decenije ranije.

Komentari (0)

Loading