Celebrity News

RASTALI SE Saša i Nevena Joksimović: Tako je moralo biti, glumac sinoć pred svima priznao šta se desilo (FOTO)

Saša i Nevena Joksimović ponovo su glavna tema portala

RASTALI SE Saša i Nevena Joksimović: Tako je moralo biti, glumac sinoć pred svima priznao šta se desilo (FOTO)

Boško Karanović

Na jednom splavu u Beogradu sinoć je upriličena svečana proslava povodom jubilarne 700. epizode hit serije „Igra sudbine“. Bila je tu čitava ekipa koja je postala prava mala porodica, slavilo se do duboko u noć, a među prisutnima posebnu pažnju privukao je Saša Joksimović kojem je u pomenutoj hit telenoveli uloga Maksima donela ogromnu popularnost. Naime, Saša i Nevena Joksimović, glumčeva supruga nisu se pojavili pod ruku na sinoćnjem događaju, što je dušebrižnicima bio dovoljan razlog da ponovo pokrenu spekulacije o krizi u njihovom braku.

Pročitajte: Najteži dani Saše Joksimovića - Podmukla BOLEST nije ni mene zaobišla! Željkov brat rasplakao sve pričajući o situaciji u kojoj se našao

Boško Karanović

 

Brat Željka Joksimovića bio je odlično raspoložen, uživao je na premijeri, opustio se i đuskao, a mnogi su pohvalili i njegov istančan smisao za modu, pojavio se u kežual odevnoj koimbinaciji, farmerkama i belim patikama koje je uklopio uz crnu majicu i nešto elegantniji sako. 

Pročitajte: Pričalo se da se RAZVEO, a Saša Joksimović VEĆ OŽENIO DRUGU! Venčanica ne može biti provokativnija (FOTO)

Boško Karanović

 

Po osmehu na njegovom licu reklo bi se da mestu pričama o krizi u braku nema, te da je lepša polovina popularnog glumca izostala sa skupa iz opravdanih razloga, a već na sledećem za glumca bitnom događaju, svi očekuju da će mu Nevena praviti društvo.

Pročitajte: Sin Saše Joksimovića krenuo putem posle kojeg NEMA NAZAD, otac i majka sada mogu samo da se MOLE za njega (FOTO)

Boško Karanović

 

Inače, Saša i Nevena Joksimović zajedno su još od srednjoškolskih dana, pre više od dvadeset godina započeli su vezu koja je godinama jačala, te su uplovili u brak iz kojeg je kao kruna velike ljubavi na svet došao sin Ilija. Kako su spekulacije o njihovom razvodu posebno prošle godine bile česta tema u medijima, glumac je odlučio da glasinama stane na put i jasno svima stavi do znanja da od razvoda nema ništa:

- Kakav crni razvod! Ja ne bih mogao da živim bez moje žene, kao ni ona bez mene. Uostalom,bilo bi glupo da se razvedemo posle dvadeset godina. Ako smo izdržali zajedno dve decenije, izdržaćemo još toliko - rekao je kroz osmeh za magazin "Hello!"

Kako izgleda vikendica Saše Joksimovića na selu pogledajteOVDE.

Komentari (0)

Loading