Moda

Trudna Ana Ivanović pozirala u haljini koju će buduće mame i punije dame obožavati: Pogledajte kako joj stoji (FOTO)

Stajling Ane Ivanović još jednom je s razlogom privukao pažnju obožavalaca bivše teniserke

Trudna Ana Ivanović pozirala u haljini koju će buduće mame i punije dame obožavati: Pogledajte kako joj stoji (FOTO)

ATA Images

Uprkos tome što je u blagoslovenom stanju bivša teniserka Ana Ivanović nastavlja širom Evrope da promoviše svoj brend kozmetike. Iza kremica, gelova, seruma lepa Srpkinja ponosno stoji te pri svakoj promociji, u kojem god gradu da je ona ogranizovana, pristupa vrlo temeljno i ozbiljno. Pomislili su saradnici da će bivša sportiskinja s blagoslovenim stanjem postati zahtevna ili razmažena, ali ona to nije. Naprotiv, sve dok protokol teče ona ne skida osmeh sa lica, istovremeno udobnost odevne kombinacije od presudnog je značaja za njeno raspoloženje, bar u ovom momentu. Stajling Ane Ivanović na poslednoj promociji u Minhenu potvrdio je upravo to da simpatična trudnica naginje udobnosti, dok uporedo nastoji da bude moderna, pristojno odevena i u skladu sa prilikom. 

Pročitajte: Svi mislite da je sve savršeno, ali JA PATIM I NE MOGU VIŠE: Ana Ivanović na praznik SVE PRIZNALA, porodica je uz nju

profimedia

 

Za skorašnju prezentaciju i druženje sa novinarima ona je, naime, obukla usku, braon - narandžastu haljinu do članka, kojom je istakla stomačić, dok je preko nje ogrnula dugački oversize sako sive boje, podvrnutih rukava iz kojih se nazirala crna postava. Sve to dodatno je ulepšala kratkim čizmama crne nijanse.

Pročitajte: Cveće, luksuzni nakit, Maldivi za dvoje... Pogledajte šta su poznate dame dobile za Dan zaljubljenih, Biković najgalantiniji FOTO

profimedia

 

Stajling Ane Ivanović i ovoga puta ostao je zapamćen i vrlo upečatljiv, međutim ono što je više-manje svima zapalo za oko jeste njen širok osmeh i odnos prema ljudima i poslu. Uprkos mučninama, umoru, otečenim nogama koje prate blagosloveno stanje gotovo svake trudnice bivša teniseka zadržala je profesionalizam.

Pročitajte: Budući roditelji: Mina i Nemanja na leto očekuju devojčicu, nosiće jedinstveno ime... (foto)

profimedia

 

Poklon fotografije doma Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera

 

Komentari (0)

Loading