Celebrity News

Frizura Biljane Jevtić ostavila sve bez teksta: Ošišala se skroz na kratko, ni muž je nije prepoznao! Pogledajte kako joj stoji (FOTO)

Frizura Biljane Jevtić ne prestaje da se komentariše

Frizura Biljane Jevtić ostavila sve bez teksta: Ošišala se skroz na kratko, ni muž je nije prepoznao! Pogledajte kako joj stoji (FOTO)

Jedna od najuspešnijih pevačica na našim prostorima karijeru nikada nije gradila na skandalima već se za svoj uspeh izborila raskošnim glasom i vanvremenskim hitovima. Iako je uvek bila smerna i dostojanstvena velika zvezda poput nje neprestano je u žiži interesovanja, a ovoga puta frizura Biljane Jevtić pokrenula je lavinu komentara.

Pročitajte: SVI GA ZNATE - Bivši dečko Biljane Jevtić bio je ovaj muzičar, isplivala i zajednička fotografija!

ATA Images

 

Nakon što su na društvenoj mreži Instagram osvanule fotografije na kojima je frizura Biljane Jevtić potpuno drugačija nego danas, mnogi su se složili da je pevačica u mladosti plenila lepotom, šarmom i harizmom. Mladoliki izgled uspela je da sačuva i dan danas, a mnoge zanima kako joj je to pošlo za rukom.

- Prelepa si bila i ostala, Kako ti polazi za rukom da izgledaš tako savršeno, Izuzetno lepa i prirodna žena - samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod njenih fotografija iz mlađih dana. 

Pročitajte: Jedna prepreka dovela je do RAZLAZA - Zašto Aca Ilić i Bilja Jevtić na kraju NISU USPELI pored svih nadanja

Na pomenutim fotografijama pevačica je je nosila kratko ošišanu frizuru, koju su osamdesetih nosile brojne pop i folk zvezde. Frizura Biljane Jevtić naišla je uglavnom na pohvalne komentare, a neki od pratilaca su poručili pevačici da se osmeli i vrati staru frizuru koja joj fenomenalno stoji. A da li će Bilja poslušati savete, ostaje nam da vidimo.. 

Pročitajte: U kakvoj smo samo zabludi živeli - Surova istina o braku Biljane Jevtić i Ace Ilića posle tri decenije izašla na videlo

Komentari (0)

Loading