Celebrity News

SVI GA ZNATE: Bivši dečko Biljane Jevtić bio je ovaj muzičar, isplivala i zajednička fotografija!

Bivši dečko Biljane Jevtić malo je poznat javnosti

SVI GA ZNATE: Bivši dečko Biljane Jevtić bio je ovaj muzičar, isplivala i zajednička fotografija!

Luka Šarac

Skladan odnos kojim Bilja Jevtić i Aca Ilić mogu da se pohvale, prava je retkost na estradi i nešto na čemu je potrebno puno raditi. Supružnici, čije emocije nisu ništa manje niti drugačije od onih s početka romanse, potpuno su već tri decenije fokusirani jedno na drugo i sina Ivana, koji studije prava privodi kraju, a brojni izazovi, životne prepreke i zrele godine nisu ih nimalo promenile. Romantika je i dalje u njihovom braku prisutna, privrženost, pažnja, kao i razumevanje i poštovanje, što su negde i osnovni postulati svakog zdravog odnosa. Čini se da Bilja i Aca jedno bez drugog ne mogu, gotovo svuda idu zajedno, u televizijskim emisijama su uvek jedno pored drugog, na koncerte i nastupe putuju udvoje a sve to navodi publiku da poveruje da ljubav pre nego što su se upoznali pevač i pevačica nisu upoznali, što je daleko od istine.Bivši dečko Biljane Jevtić, nesumljivo postoji iako estradna umetnica nikada o tome nije govorila niti je dozvoljavala medijima da u tolikoj meri zadiru u njenu prošlost.

Pročitajte: Sin Biljane Jevtić jednom rečenicom otkrio prave odnose u porodici: Bez stida majci javno poručio... (FOTO)

Luka Šarac

 

Oduvek se Blja držala podalje od skandala, nije dozvoljavala da iko upire prstom u nju, uvek dostojanstveno odevena, suzdržana u prisustvu medija, pa i kolega posebno muških, zbog ćega je jedan detalj iz prošlosti posebno bio interesantan njenim fanovima. 

Pročitajte: Odlučila da se ošiša do glave! Fotografija Bilje Jevtić sa kratkom kosom uzburkala društvene mreže

Luka Šarac

 

Naime, pre par dana na jednoj "Instagram" stranici osvanula je Biljanina fotografija na kojoj ona pozira kraj kolege Radoslava Rodića Rokija. Ništa tu ne bi bilo čudno ni intrigantno da muzičar pevačici nije udelio poljubac.

Pročitajte: Struk stanjuje, kilograme smanjuje: Haljina Biljane Jevtić SKRIVA sve nedostatke FOTO

 

 

Svi su odmah posumnjali da je u pitanju bivši dečko Biljane Jevtić, ali kako je ona tada već bila u vezi sa Acom zaključak je da je reč samo o kolegijalnom odnosu. Roki je prvi folk pevač autorskog tandema Marine i Fute. Tri godine zaredom ostvario je pobede na "Mesamu", a neke od njegovih pesama su "Volim da te volim",  "Žena". Oženjen je i ima ćerku karatistkinju.

Poklon fotografije venčanja Biljane Jevtić i Ace Ilića

Pogledaj galeriju

 

Komentari (0)

Loading