Celebrity News

Ćerko, zar i ti? Noćna mora Vesne i Đoleta Đoganija se ostvarila: Ćerka Laura donela odluku koja je roditelje ostavila bez teksta (FOTO)

Ćerka Vesne Đogani postala zvezda "TikToka"

Ćerko, zar i ti? Noćna mora Vesne i Đoleta Đoganija se ostvarila: Ćerka Laura donela odluku koja je roditelje ostavila bez teksta (FOTO)

Instagram

Ćerka Vesne Đogani, Laura, prava je mamina naslednica. Od Vesne je nasledila i lepotu i šarm, ali i strast prema društvenim mrežama. Upravo zato Laura je neretko gost u videima svoje mame, a da je publika na popularnoj mreži "TikTok" već obožava svedoče milionski lajkovi na profilu popularne pevačice.

Pa ipak, ćerka Vesne Đogani, poželela je da osim što gostuje na maminim mrežama, dobije i svoje naloge na istim, pa se tim povodom u jednom od Vesninih videa i požalila da joj mama to ne odobrava.

Pročitajte: Mali Đogani je izrastao u PRELEPOG FUDBALERA - Sin Vesne i Đoleta konačno u javnosti, pogledajte zašto je postao najveći zavodnik (FOTO)

– Polako biće vremena, mama će ti sve dati samo u pravo vreme i sve ću ti objasniti - rekla je Vesna, shvativši da je pred njom i Đoletom veliki izazov roditeljstva.

Vesna i Đole nikada nisu krili da su savremeni roditelji, koji svojoj deci sve dozvoljavaju uz razgovor i dogovor, pa ipak, postoje granice koje im postavljaju, zbog čega su ponekad i strogi. Ovu Vesninu odluku pozdravili su brojni fanovi uz pohvalu na račun njenog roditeljstva, kao i uz priznanje da je Laura već zvezda mreža, iako je samo povremeno prisutna na maminom profilu.

Komentari (0)

Loading