Celebrity News

Mali Đogani je izrastao u PRELEPOG FUDBALERA: Sin Vesne i Đoleta konačno u javnosti, pogledajte zašto je postao najveći zavodnik (FOTO)

Sin Vesne i Đoleta Đoganija pravi je lepotan

Mali Đogani je izrastao u PRELEPOG FUDBALERA: Sin Vesne i Đoleta konačno u javnosti, pogledajte zašto je postao najveći zavodnik (FOTO)

Ata Images

Iako se većina članova porodice Đogani bavi javnim poslovima, sin Vesne i Đoleta Đoganija još uvek nije izrazio želju da se medijski eksponira. Budući da se sa roditeljima ne pojavljuje u javnosti i doskora nije bio aktivan ni na društvenim mrežama, reklo bi se da je pomalo povučen mladić, te malo ko zna kako Adriano sada izgleda.

Ipak, u nekoliko navrata on je osvanuo na društvenim mrežama svoje majke, koja je posebno na Tik-Toku popularna i praćena, a sada bi se reklo da je i sam Adriano podlegao trendu socjalnih mreža na kojim svakako ima čime da se pohvali.

Pročitajte: RAZVELI SE Đole i Vesna Đogani, on sve PRIZNAO - Ipak nije tačno da se druga žena voli više

Naime, sin Vesne i Đoleta Đoganija definitivno više nije mali, on je izrastao je u predivnog momka i šarmera za kojim devojčice njegovog uzrasta nesumnjivo uzdišu. Trenira fudbal i vidno je i da i te kako drži do fizičkog izgleda, za koji su pored genetike, zaslužne i porodične navike kada je sport u pitanju.

Od tate je nasledio i talenat za pisanje. Poznato je da je Đole napisao većinu pesama koje je i otpevao sa suprugom Vesnom, a Adrian takođe ima tu umetničku crtu, pa se može pohvaliti i diplomom 12. Beogradskog festivala pisaca za decu.

Pročitajte: Ozbiljna kriza u braku! Vesna Đogani otvoreno - Samo još OVO me sprečava da se RAZVEDEM

Inače, Vesna je nedavno priznala da je išla na psihoterapiju kako bi uspela da dopre do sina koji je u najosetljivijem dobu tinejdžera u pubertetu.

- Kako je Adriano postajao stariji, nisam mogla da se izborim sa njegovim temperamentom, ništa me nije slušao i za sve je mislio da zna bolje. Zato sam se obratila za pomoć profesionalcu i učila sam da drugačije pristupim svom detetu kako bismo pronašli zajednički jezik. Đole je u tom pogledu bio drugačiji od mene, umeo je da povuče granicu i bude strog kada je potrebno, ali i popustljiv u istoj meri - istakla je pevačica.

Komentari (0)

Loading