Celebrity News

Operisao želudac da bi smršao, a onda je usledio pravi pakao: Šokiraćete se kako sada izgleda Sloba Vasić FOTO

Operacija Slobe Vasića nije dala željene rezultate

Operisao želudac da bi smršao, a onda je usledio pravi pakao: Šokiraćete se kako sada izgleda Sloba Vasić FOTO

Ata Images

Kada se pre godinu dana podvrgao operaciji želudca, Sloba Vasić nije ni slutio kakve će mu komplikacije taj zahvat doneti. Slavni pevač sada je priznao sa kakvim se sve problemima suočio i da li je posle svih muka uspeo da se reši viška kilogama. 

– Tačno je to što se piše u medijima. Moram da kažem da mi ljudi često postavljaju to pitanje. Nisam skraćivao želudac, ja sam ugrađivao balon. To je velika razlika iz razloga što, ako se dobro sećam kako mi re rekao doktor, tu se uklanja dve trečine želuca, i onda je to ozbiljnjije. Ovo što sam ja uradio je balon koji zatvori jedan deo želuca, gde ostane neki mali prostor gore u kojem bi trebalo da se smešta hrana – rekao je Sloba Vasić, pa objasnio:

Pročitajte: Povukao se iz javnosti zbog PAKLA u privatnom životu, ali ne može bez pesme - Sloba Vasić najavio povratak muzici (VIDEO)

Ata Images

 

– Kod mene je problem što je moj želudac elastičan. Ta operacija nije za mene. Taj zahvat nije za mene. Nažalost ja sam to uradio, ali svaki organizam je drugačiji. To je razlog što nisam zadovoljan. Da napomenem da nisam rekao da nisam zadovoljan doktorom i klinikom, već je problem organizam koji to sve nije prihvatio kako treba – zaključio je pevač.

Pročitajte: SAM SE PRIJAVIO NADLEŽNIM ORGANIMA - Sloba Vasić udario devojku, PRIVELA GA POLICIJA?

Ata Images

 

Iako operacija Slobe Vasića nije dala zadovoljavajuće rezultate, pevač se odmah nakon oporavka vratio svakodnevnim obavezama. On je nedavno sa suprugom Jelenom otvorio stomatološku i estetsku kliniku u srcu Beograda. Bračni partneri su tom prilikom nasmejani ispozirali okupljenim fotoreporterima, a mnogima je za oko zapao Slobin izgled.

Dok jedni smatraju da je zdravlje na prvom mestu i da pevač odlično izgleda, drugi tvrde da bi Sloba mogao da povede računa o svojoj kilaži jer se ponovo popravio. Da li je dobronamerna kritika zabrinutih fanova na mestu i da li će Vsić poslušati svoje obožavaoce, vreme će nam pokazati.

Komentari (0)

Loading