Celebrity News

Težak dan za Viktora Savića: Udala se njegova najveća ljubav ZA DRUGOG, pogledajte bajkovitu venčanicu i svadbu iz snova (FOTO)

Udala se bivša devojka Viktora Savića

Težak dan za Viktora Savića: Udala se njegova najveća ljubav ZA DRUGOG, pogledajte bajkovitu venčanicu i svadbu iz snova (FOTO)

Iako se godinama iščekuje da se u medijima pročita naslov: "Oženio se Viktor Savić", glumac još uvek bira da ponosno nosi titulu najpoželjnijeg neženje. Ipak, da je o braku razmišljao, pisalo se pre nekoliko godina, kada je bio u srećnoj vezi sa Teodorom Miljković, međutim, umesto do oltara, došlo je do kraha romanse. Nekoliko godina od tad, fotografije na "Instagramu2 pozate influenserke navele su na samo jednu pomisao - udala se bivša devojka Viktora Savića, za svog izabranika, stomatologa, Đorđa Radlovačkog.

Ugledni stomatolog popularnu influenserku zaprosio je prošlog leta na tropskoj destinaciji, upravo zato fotografije u venčanici naveli su mnoge da pomisle kako se bivša izabranica Viktora Savića udala.

Pročitajte: Devojka Viktora Savića je ova koleginica koju svi znate - Pogledajte prvu zajedničku fotografiju, stvarno su PRELEP PAR (FOTO)

Na fotografijama koje je objavila Teodora je nosila dve toalete, bajkovitu, atraktivnu venčanicu sa šljokicama i svedenu, a elegantnu večernju haljinu.

Instagram

 

Ambijent je takođe ostavio bez daha. Romantičnu atmosferu upotpunile su sveće, ali i cveće koje je ispunilo ceo prostor.

Instagram

 

Lepa mlada cele večeri nije skidala osmeh sa lica, a onda je otkrila da je u ulogu mlade ušla za potrebe jednog editorijala i da na njeno venčanje iz snova još uvek nije došao red. Ipak, napisala je na "Instagramu", sve je bilo onako kako bi i ona poželela za svoj najvažniji dan.

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading