Celebrity News

STIGLE PRVE FOTKE VENČANJA! OŽENIO SE Viktor Savić! Dok pozira u svečanom odelu pored njega stoji mlada lepa kao san, svi je znate

Oženio se Viktor Savić vest je koja je obradovala obožavaoce zgodnog umetnika

STIGLE PRVE FOTKE VENČANJA! OŽENIO SE Viktor Savić! Dok pozira u svečanom odelu pored njega stoji mlada lepa kao san, svi je znate

Ne pišu prvi put portali da oženio se Viktor Savić. Glumac, koji važi za velikog šarmera, vremenom je dobio status najpoželjnijeg neženje, a njegovi obožavaoci potajno se već godinama nadaju da će se to promeniti i da će glumac konačno staviti burmu na ruku, što je on nedavno i učinio.

Pročitajte: Mnogo ju je voleo a ona je paralelno bila u vezi sa drugim: Viktor Savić delio devojku sa OVIM pevačem narodne muzike (FOTO)

vizual

 

Kada se javnost najmanje nadala on je izgovorio sudbonosno da, doduše za potrebe predstave "Mačka pečena" koju igra sa koleginicom Jelenom Đokić. Fotografija napravljena u svrhu promocije komada još jednom je zbunila Viktorove pratioce, koji su se ponadali da je glumac konačno pronašao sreću u ljubavi i stao na ludi kamen.

Pročitajte: Gromoglasni aplauz iz poslednjeg reda: Viktor Savić nikada nije imao takvu podršku! Svi pričaju o ovome (FOTO)

ATA Images

 

Na pomenutoj slici Savić ponosno stoji u svečanom odelu, što nije moglo da prođe bez komentara. Svi su ga pohvalili da mu odlično stoji i nagovestili mu da je krajnje vreme da ga i na svom venčanju obuče.

Pročitajte: Svi pričaju o ocu Viktora Savića, u sedmoj deceniji učinio je neverovatnu stvar

Instagram

 

 

Po svemu sudeći vest da oženio se Viktor Savić neće u skorije vreme obradovati fanove glumca, njegove roditelje i prijatelje.

 

Komentari (0)

Loading