Celebrity News

Devojka Viktora Savića je ova koleginica koju svi znate: Pogledajte prvu zajedničku fotografiju, stvarno su PRELEP PAR (FOTO)

Devojka Viktora Savića sad je atraktivna brineta dobro poznata široj javnosti

Devojka Viktora Savića je ova koleginica koju svi znate: Pogledajte prvu zajedničku fotografiju, stvarno su PRELEP PAR (FOTO)

Petar Đorđević

Ko je nova devojka Viktora Savića zanimljivost je koju bi svi voleli da znaju. Zagonetka po pitanju ljubavnog života glumca, koji važi za velikog zavodnika, traje već nekoliko godina, ipak dramski umetnik nepokolebljivo informaciju kraj koga spava i koga ljubi čuva isključivo i samo za sebe. Tajanstvenost za sada Viktoru odlično ide, toliko je u tome spretan da čak ni paparaco fotografima ne polazi za rukom da ga sa nekom novom ili makar budućom izabranicom uhvate i uslikaju.

Pročitajte: Nova devojka Viktora Savića je PRELEPA i guta ga pogledom: Pogledajte prvu fotografiju srećnog para

Petar Đorđević

 

Upravo je ovo razlog zbog čega je toliko oduševljenje nastupilo kada su se pojavile njegove fotografije sa  glumicom Ninom Seničar u zanosu. Prvobitan zaključak bio je da je atraktivna glumica, manekenka i voditeljka nova devojka Viktora Savića, drugi pak i onaj ispravniji jeste da su oboje angažovani za potrebe filma Alekse Balaševića "Megdan" te da im je to glumački zadatak.

Pročitajte: Slavlje u domu Viktora Savića koje se dugo čekalo: Glumčevi roditelji i sestra presrećni, suze radosnice same teku(FOTO)

Instagram

 

Šta god da je u pitanju nije se moglo pobeći od utiska da su odličan par, da se divno zajedno slikaju te se veruje da će i projekat na kojem rade biti vrlo uspešan.

Komentari (0)

Loading