Celebrity News

Bez haljina, brade i duge kose, samo običan mladić: Pogledajte kako je Božo Vrećo izgledao dok je bio muževan (FOTO)

Izgled Boža Vreće mnoge je iznenadio

Bez haljina, brade i duge kose, samo običan mladić: Pogledajte kako je Božo Vrećo izgledao dok je bio muževan (FOTO)

ATA Images

Božo Vrećo, jedan od najspecifičnijih pjevača sevdalinki, svojim anđeoskim glasom i jedinstvenim senzibilitetom definitivno se izdvaja iz mase. On se trudi da sačuva tradiciju i približi je nešto mlađim generacijama kroz neko novo ruho što mu veoma dobro ide, a naširoko je poznat i po veoma ekscentričnom inidžu koji podrazumeva istovremeno isticanje ženstvene i muževne strane, te je izgled Boža Vreće tema o kojoj se često spekuliše.

Iako ovaj vrsni muzičar nije od početka bio u ovom sada već prepoznatljivom fazonu, već je svoj imidž - dugu kosu, bradu i pregršt simboličnih tetovaža u kombinaciji sa ekstravagantnim scenskim haljinama i štiklama gradio postepeno, malo njih se seća kako je on izgledao na početku svoje karijere, te su mnogobrojni fanovi doslovno ostali u čudu kada je na društvenim mrežama osvanula njegova fotografija iz ranijeg perioda.

Pročitajte: Božo Vrećo - Osetljiv sam i nadmoćno jak

printscreen

 

Naime, kao frontmen sastava Halka, on bar na početku nije toliko insistirao na scenskom outfitu, nastupao je u jednostavnoj odeći, nije se šminkao, pa nije bilo ni duge kose i brade bez kojih danas malo ko može da ga zamisli, a iako je za izgled Boža Vreće, vrsni umetnik neretko bio na meti osuda on od svog stila i načina života ne odustaje, kao ni od svega onoga što mu prija i što sa velikom ljubavlju radi.

Publika je sve to prepoznala te ga mnogi smatraju jedinstvenim i nezamenljivim, a uspešno je pronašao put i do srca publike širom sveta, pa se za svaki njegov nastup traži karta više.

Komentari (0)

Loading