Lepota

Stomak do zuba i sjaj u očima! Evo kako Ana Ivanović izgleda pred porođaj, prizor iz doma će vas raznežiti (FOTO)

Trudna Ana Ivanović ponosno pokazala stomak

Stomak do zuba i sjaj u očima! Evo kako Ana Ivanović izgleda pred porođaj, prizor iz doma će vas raznežiti (FOTO)

Jedna od naših najuspešnijih teniserki sa dugogodišnjem suprugom Bastijanom Švajnštajgerom očekuje treće dete, a kako provodi vreme, o čemu razmišlja i naposletku kako izgleda, trudna Ana Ivanović neretko sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli.

I ovog puta ona je objavom mnoge obradovala podelivši svoje uzbuđenje povodom dolaska na svet novog člana porodice i pokazala trudnički stomak koji je izbio u prvi je plan.

- Sa trudničkim mozgom možda zaboravite mnoge stvari , ali oduševljene uvek ostaje - stavila je Ana kao opis predivne fotografije.

Pročitajte: Da li biste ovako izašli na ulicu? Trudna Ana Ivanović na meti negativnih kritika, jedan detalj svi komentarišu FOTO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Trudna Ana Ivanović uživa u blagoslovenom stanju, beba lepo napreduje što na nekadašnju teniserku utiče pozitivno i čini je nikad lepšom, a svi se slažu i da sija posebnim sjajem koji izbija iz gotovo svake žene koja u sebi nosi novi život, pa su i komentari njenih fanova, očekivano, isključivo pohvalni.

Ako je suditi po njenom prepoznatljivom osmehu i dobrom raspoloženju, reklo bi se da budućoj mami ništa ne pada teško i da sve sa lakoćom obavlja, a budući da ona važi za pravu ikonu stila nije mogao proći nezapaženo ni njen trudnički stajling koji bi mnogim damama u drugom stanju mogao poslužiti kao inspiracija.

Komentari (0)

Loading