Celebrity News

Sin Ane Stanić izrastao u pravu momčinu: Da li vam liči na oca Momčila, Ana ga prvi put ponosno pokazala (FOTO)

Sin Ane Stanić stasao je u pravog momka

Sin Ane Stanić izrastao u pravu momčinu: Da li vam liči na oca Momčila, Ana ga prvi put ponosno pokazala (FOTO)

Pevačica Ana Stanić svoju privatnost godinama vešto čuva samo za sebe, a članovi njene porodice izabrali su život van medijskog fokusa. Ona se 2010. godine udala za nekadašnjeg košarkaša, a sada biznismena Momčila Lavrnića, a već sledeće godine u septembru, na svet je došao sin Ane Stanić, međutim kako o odnosu sa suprugom ona gotovo nikada ne govori, pre nekoliko godina naširoko spekulisalo da su oni na brak stavili tačku. Pevačica je ovu informaciju u više navrata oštro demantovala i dok je Momčilo i dalje striktan u odluci da bude van epicentra medijskog zbivanja,preslatki dečak Vuk, koji je kruna njihove ljubavi, sve češće je gost na "Instagram" profilu poznate mame.

Poslednju u nizu fotografija na kojima je sin Ane Stanić, ona je objavila pre nekoliko dana, kada je u prazničnom duhu svima čestitala Uskrs i ujedno pokazala da je on zaista stasao u pravog momka. 

Pročitajte: Otkud Ani Stanić ovoliki sin? Pevačica pokazala naslednika na letovanju, veliki momak koji već slama srca (FOTO)

 

 

Pevačica je pozirala sa jedanaestogodišnjim dečakom koji je centar njenog sveta i njen najveći ponos, a objava je pobrala mnoštvo lepih reakcija i svi se slažu da je Vuk pravi lepotan čijem šarmu devojčice njegovog uzrasta zasigurno ne mogu odoleti.

Pored velike fizičke sličnosti između majke i sina, oni su veoma vezani čemu svedoči fotografija, a takođe dele i slična interesovanja kao što su putovanja na koja često zajedno odlaze, ali i skijanje na vodi koje je Anina velika strast.

Pročitajte: Sin Ane Stanić je mamina kopija - Pogledajte kako izgleda Vuk, plod Anine najveće ljubavi (FOTO)

 

 

- Skijanje na vodi zavolela sam na porodičnom letovanju na moru, a tolikoj ljubavi sigurno je doprinelo to što sam iz prve uspela da skijam. Čim smo stigli u Beograd, počela sam da tražim gde može da se skija na reci. Pronašla sam splav „Savski biser“ koji je, srećom, bio u bloku 45, a mi smo živeli u bloku 62. Ljubav se lepo razvijala, ja sam sve više napredovala, ali problem je bio što je skijanje bilo veoma skupo, a zna se kolike su plate bile u vreme sankcija. Sećam se da sam između trećeg i četvrtog razreda srednje škole zaradila prvi honorar i to tako što sam davala časove latinskog, a skoro ceo sam potrošila za skijanje na reci. Nije mi bilo žao da se za samo jedno skijanje odreknem mnogo čega - ispričala je jednom prilikom pevačica za "Hello!", a takođe je otkrila i da Vukovu ljubav prema skijanju na vodi smatra svojim velikim uspehom:

- Počela sam da ga dovodim u klub da bi se družio sa decom i provodio vreme u prirodi, a onda je sam, nekako prirodno, počeo da uživa u skijanju - rekla je ona, te nije neko čudo što sin Ane Stanić već beleži zapažene rezultate na tom polju, a može se pohvaliti i brojnim medaljama sa takmičenja.

Kako izgleda muž Ane Stanić pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading