Celebrity News

Otac Anđelke Prpić ne može više da ćuti! Javno izneo stav o ćerki i njenom novom dečku, POTRES u porodici (FOTO)

Otac Anđelke Prpić se oglasio

Otac Anđelke Prpić ne može više da ćuti! Javno izneo stav o ćerki i njenom novom dečku, POTRES u porodici (FOTO)

Miša Obradović

Glumica Anđelka Prpić već mesecima je u žiži medijskog interesovanja zbog veze i trudnoće sa najboljim prijateljem svog bišeg muža, Markom Žugićem pored kojeg je očito pronašla sve ono što je oduvek želela. Glumica je već ušla u osmi mesec i broji sitno do trenutka kada će na svet doneti drugo dete, a na spekulacije sa kojima se suočava, reklo bi se, ne obraća previše pažnje, posvetila se sebi i životu koji u stomaku nosi i trudi se da što više uživa u blagoslovenom stanju. Na novinske natpise i zlurade komentare ona ne reaguje i ne oglašava se javno, a budući da je i njena porodica u epicentru zbivanja, nedavno smo imali prilike da saznamo kako otac Anđelke Prpić vidi i prihvata celokupnu situaciju kroz koju njegova mezimica prolazi.

- Evo sad stiže i drugo dete, kao što znate - sa osmehom je izjavio gospodin Predrag Stević, čovek čiju Anđa ima nesebičnu podršku, te dodao da je na njenoj strani i da je u svemu podržava, ali i priznao da se Anđelkina majka, a njegova supruga, suočavala sa neumesnim pitanjima: 

Printscreen Blic Tv

 

- Pa da vam kažem, nije baš lako. Više moja supruga nego ja… Mene to slabo neko i pita ali ja je podržavam u svemu, to je moje dete. Ja je nisam ni udavao ni ovo, ona je sama to rešila. Kažem vam, mene stvarno niko nije stao da pita: ‘Je li šta je bilo, šta je ovo…’, stvarno nikad, a Dušku tako dođu, pitaju, ona se malo i nervira i sekira - ispričao je otac Anđelke Prpić u emisiji "Metar moga sela".

Komentari (0)

Loading