Celebrity News

Navalio kao blesav! Dečko Anđelke Prpić se ljubi u parku sa prelepom plavušom, pogledajte fotku

Anđelka Prpić sa dečkom uživa u svakom trenutku

Navalio kao blesav! Dečko Anđelke Prpić se ljubi u parku sa prelepom plavušom, pogledajte fotku

Ata Images

Kada je kao bomba odjeknula vest da glumica Anđelka Prpić čeka dete sa nesuđenim kumom, nekadašnjim drugom njenog bivšeg muža, domaća javnost ostala je u šoku. Ubrzo su na videlo izašli detalji njihove romanse, te da su emocije proradile nakon što su se družili, a iako na ovu temu glavni akteri nisu imali komentar, oni svoju ljubav nisu želeli da skrivaju, te su sve češće i fotografije na kojima je Anđelka Prpić sa dečkom u javnosti.

Prvi put oni su se zajedno pojavili na događaju koji je organizovala voditeljka Marija Kilibarda i tu je svima bilo jasno koliko su emocije među njima jake, međutim sada je Anđelka Prpić sa dečkom uhvaćena na ulicama Beograda, a fotografije govore više od hiljadu reči.

Pročitajte: Fotografija koju smo čekali - Anđelka BLISTA u venčanici, Marko pored nje prelep i elegantan! Čestitke pristužu (FOTO)

Boško Karanović

 

Anđa koja do porođaja broji sitno - već je "dogurala" do osmog meseca, naprosto blista, a za njen široki osmeh najveći krivac je upravo njen izabranik Marko Žugić koji se po svemu sudeći ne odvaja od nje i trudi se da preslatkoj trudnici ispuni svaku želju.

Budući da je Anđa veoma aktivna trudnica, ona svaki trenutak koristi da uživa u šetnji, a prilikom ove, u kojoj joj je društvo pravio Marko, emocije su proradile, pa su pali i strasni zagrljaji koje je vešto oko fotoreportera zabeležilo.

Pročitajte: GOTOVO JE - Trudna Anđelka Prpić donela odluku koja će izmeniti život njenoj bebi, svesna je da ovako više ne može (FOTO)

Damir Dervišagić/Kurir

 

Ne obazirući se na slučajne prolaznike, Marko nije ispuštao Anđelku iz zagrljaja, a nekoliko puta ju je i snažno poljubio, te je sasvim jasno da ljubav između njih cveta i da su srećniji nego ikada, te da željno iščekuju prinovu koja će u njihov dom uneti posebnu radost.

Komentari (0)

Loading