Celebrity News

Fotografija koju smo čekali: Anđelka BLISTA u venčanici, Marko pored nje prelep i elegantan! Čestitke pristužu (FOTO)

Venčanje Anđelke Prpić bilo je ipak medijski propraćeno

Fotografija koju smo čekali: Anđelka BLISTA u venčanici, Marko pored nje prelep i elegantan! Čestitke pristužu (FOTO)

ATA Images

Prvo venčanje Anđelke Prpić dogodilo se pre više od desetak godina, a budući da je lepa glumica i voditeljka, u to vreme vodila emisiju "48 sati svadba" ne čudi što je medijima i javnosti bilo zanimljivo da zavire na Anđino veselje. Mada su novinarske ekipe bile vrlo uporne da zadru u apsolutno svaki kutak i saznaju što više, bilo im je dozvoljeno da zabeleže tek deo okupljanja zvanica ispred crkve.

Pročitajte: Trudna Anđelka Prpić šokirala sve odlukom o novom dečku: Možda ovo nije bila najbolja odluka (FOTO)

Boško Karanović

 

Snimci i fotografije koje su ispratile venčanje Anđelke Prpić otkrile su ipak više nego dovoljno. Na osnovu njih moglo se zaključiti koliko je pažnje venčanici i asesoaru komičarka posvetila, šta je odabrala da obuje, kakav bidermajer joj je krasio ruke, pa i ko se sve našao među zvanicama.

Pročitajte: Koliko je SLATKA TRUDNICA: Anđelka sinoć uslikana u provodu sa ocem svog deteta, pogledajte detalj zbog kog ih SVI OGOVARAJU (FOTO)

Ata Images

 

Rekapitulacija prvog Prpićkinog venčanja dovela je do zanimljivog podatka, a to je da se među važnim gostima našao njen sadašnji izabranik, koji je inače dobar drug njenog bivšeg supruga. Vrlo zgodan, predivno, elegantno odeven Marko Žugić je sve vreme stajao blizu lepe mlade, što se tek sad da zaključiti kada se odvrti kolo i kockice sklope.

Pročitajte: Anđelka Prpić otišla na porodiljsko, poklon prijatelja otkrio pol bebe FOTO

Paparazzo Lov printscreen

 

Dolazi se do zaključka da je Anđin novi dečko i otac njenog nerođenog deteta zapravo dugi niz godina bio u nju zaljubljen, a ispostavilo se da su emocije obostrane. Priča se da se priprema i drugo venčanje Anđelke Prpić, koliko sličnosti će imati sa prethodnim ostaje da vidimo.

 

Komentari (0)

Loading