Celebrity News

Ljubavi, DOČEKALI SMO: Suze radosnice u domu Željka i Jovane! Najlepše vesti potvrđene na Instagramu, svi čestitaju (FOTO)

U domu Željka i Jovane Joksimović danas je veliko slavlje

Ljubavi, DOČEKALI SMO: Suze radosnice u domu Željka i Jovane! Najlepše vesti potvrđene na Instagramu, svi čestitaju (FOTO)

Miša Obradović

U domu Željka i Jovane Joksimović april je posebno značajan i rezervisan za slavlja budući da su tri člana velike porodice rođena u istom mesecu. Pre samo deset dana svećice sa rođendanske torte oduvao je prvenac Joksimovića, devetogodišnji Kosta, a danas je na red došao poznati tata koji je zakoračio u šestu deceniju napunivši 51. godinu.

Atraktivna voditeljka, Željkova lepša polovina koja će za samo pet dana imati i sopstvenu žurku danas se ovim lepim povodom oglasila na društvenoj mreži "Instagram" poželevši svom dragom najlepše želje.

Pročitajte:INCIDENT pred kamerama - Jovana i Željko Joksimović se pokačili pred svima, zasuzile joj oči zbog svega što joj je rekao (VIDEO)

Instagram

 
 

 

- Srećan rođendan ljubavi - kratko i jasno uz neizostavna srca i zajedničku fotografiju napisala je, a ne sumnjamo da mu je među četiri zida poručila još mnogo toga.

Pevač je emotivnu objavu podelio i na svom profilu, a čestitkama su se pridružile i brojne kolege i prijatelji koji će nesumnjivo biti gosti u domu Željka i Jovane Joksimović kako bi zajedno uz dobru klopu, kvalitetno piće i što je najbitnije u sjajnoj atmosferi proslavili ovaj bitan datum.

Komentari (0)

Loading