Celebrity News

Anastasija nije jedina! Ceca ne može da obuzda emocije zbog odluke Helene Ocokoljić: Ovo ne može da podnese (VIDEO)

Helena Ocokoljić rasplakala tetku

Anastasija nije jedina! Ceca ne može da obuzda emocije zbog odluke Helene Ocokoljić: Ovo ne može da podnese (VIDEO)

April mesec za porodicu Ražnatović protekao je u znaku slavlja. Nekoliko dana nakon što je tetkina mezimica, Helena, proslavila osamnaesti rođendan, u porodičnom domu u Ljutice Bogdana slavilo se do zore, jer je na svet stigao Krstan. Pa ipak, iako je rođenje drugog unuka za Cecu posebno važan događaj, sada je u javnost isplivao do sada nepoznati detalj sa proslave rođendana Lidijine ćerke. Helena Ocokoljić rasplakala je tetku i posebno je dirnula.

Naime, Ceca se potrudila da za Helenu napravi proslavu iz snova, pa joj je na rođendan dovela čak i omiljenog izvođača, Vojaža. Ali ni Helena nije ostala dužna tetki, koju je posebno ganulo kada se njena sestričina latila mikrofona.

Instagram

 

Helena Ocokoljić rasplakala je tetku kada je zapevala njenu pesmu "Ličiš na moga oca" i svojim talentom pokazala da Ceca nema samo jednu naslednicu, već da pored Anastasije i Helena vrlo lako može da se odluči da krene njenim stopama, kada je odabir karijere u pitanju.

Pročitajte: Koliko se promenila! Ćerka Lidije Ocokoljić je KAO MANEKENKA, visoka 180! Pogledajte kako Helena sada izgleda (FOTO)

 

 

Ipak, nije ovo za Cecu posebno veliko iznenađenje, jer je Helena nedavno u svom prvom intervjuu i otkrila da bi najviše volela da se jednoga dana nađe u njenim cipelama:

- Kada smo na nekoj proslavi, ja se opustim i trema nestane. Pre nego što treba da zapevam, mene uhvati ogromna trema. Ljudi baš vrše pritisak na mene da pevam - kaže Cecina sestričina, ali otkriva da bi volela da bude pevačica.

Komentari (0)

Loading