Celebrity News

Haljina sa perjem, ogromna torta, luksuz na sve strane: Zavirite na 18. rođendan Helene Ocokoljić, Lidija i Ceca se baš opustile (FOTO)

Helena Ocokoljić 18. rođenan je proslavila

Haljina sa perjem, ogromna torta, luksuz na sve strane: Zavirite na 18. rođendan Helene Ocokoljić, Lidija i Ceca se baš opustile (FOTO)

Sestričina Svetlane Cece Ražnatović Helena Ocokoljić 18. rođendan sinoć je obeležila u prisustvu velikog broja zvanica. Raskošnom partiju prisustvovali su pored rodbine i kumova i prijatelji slavljenice, kojima je ona priredila noć za pamćenje. U dogovoru sa roditeljima Lidijom i Predragom Ocokoljićem, koji su za proslavu punoletstva svoje mezimice oćigledno odrešili kesu, Helena je angažovala Nućija i Vojaža za jedan deo nastupa, čemu se, ako je suditi po snimcima nastalim iste večeri, izuzetno obradovala tetka Ceca, koja je sve vreme đuskala, a u neko doba i sama se latila mikrofona.

Pročitajte: Koliko se promenila! Ćerka Lidije Ocokoljić je KAO MANEKENKA, visoka 180! Pogledajte kako Helena sada izgleda (FOTO)

Instagram

 

Osim balkanske zvezde, i ostale zvanice su bile izuzetno vesele. Skoro da nije bilo prostora za predah jer je slavljenica sve organizovala do sitnih detalja, dok su gosti neizmerno uživali u celokupnom sadržaju.

Pročitajte: Helena Ocokoljić pojavila se sa tetkom i svima su pale vilice: Pogledajte u kakvu lepoticu je izrasla Cecina sestričina (FOTO)

Instagram

 

Instagram

 

Helena Ocokoljić 18. rođendan proslavila je uz vatromet, bogatu dekoraciju od prirodnog cveća, tortu na čak četiri sprata, a ono što je možda i najvažnije, okružena najmilijima. Nije tajna da Cecina mezimica planira uskoro da otpočne pevačku karijeru, trenutno se muzički obrazuje dok podršku roditelja, tetke i sestre Anastasije itekako ima.

Pročitajte: Lidijina ćerka je sušta suprotnost Cecinoj Anastasiji: Helena slavi punoletstvo, niko ne može da veruje da je to isto dete FOTO

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Anastasija, budući da u Španiji čeka papire, nije mogla da se vrati u zemlju i prisustvuje sestrinom rođendanu, ipak poslala joj je predivnu video poruku sa snimkom retrospektive koja je slavljenicu rasplakala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Komentari (0)

Loading