Celebrity News

Porodila se Bogdana Ražnatović! Veljko dobio drugog sina, a SLOMIĆE VAM SRCE značenje današnjeg datuma za porodicu (FOTO)

Porodila se Bogdana Ražnatović - vest je dana

Porodila se Bogdana Ražnatović! Veljko dobio drugog sina, a SLOMIĆE VAM SRCE značenje današnjeg datuma za porodicu (FOTO)

Porodični dom folk dive Cece na Dedinju danas je postao bogatiji za još jednog naslednika. Porodila se Bogdana Ražnatović u jednoj privatnoj klinici u Beogradu i na svet donela zdravog dečaka čije ime su ponosni mama i tata još pre nekoliko meseci otkrili znatiželjnoj javnosti.

Pročitajte: U Titelu sve vrvi od sreće - Stigao brat! Mali Željko Ražnatović ga ljubi, Bogdanini roditelji ne skrivaju radosnice! (VIDEO)

TV Blic

 

Naime, mali Krstan rođen je sa ocenom deset na drugi dan Uskrsa a ovaj datum posebno je važan za sve ćlanove poznate porodice jer je upravo to i rođendan Veljkovog oca, Željka Ražnatovića Arkana.

Pročitajte: Termin je za koji dan - Bogdana sa malim Željkom uslikana u parku, i sa ovolikim stomakom uspeva da zabavlja sina (FOTO)

TV Blic

 
 

Sve je proteklo u najboljem mogućem redu, mama i beba se osećaju odlično, a ponosna baka Ceca, tata Veljko, i sada stariji brat Željko sa nestrpljenjem su dočekali najlepše vesti, a kao podrška u porodilištu tu su bile i Cecina sestra Lidija, kao i Bogdanina majka Danijela.

Pročitajte: Stomak do zuba i osmeh na licu! Evo kako Bogdana Ražnatović izgleda dve nedelje pred porođaj (FOTO)

TV Blic

 

TV Blic

 

Inače, ime Krstan potiče od grčke reči „stauros“, što znači „krst“. Prema numerologiji, osobe koje se tako zovu imaju težu sudbinu i život pun prepreka koje zahtevaju veliku borbenost i istrajnost.

Komentari (0)

Loading