Celebrity News

Mislim da je bilo DOSTA! Zdravko Čolić doneo odluku o ćerki Uni posle svega što mu je priredila, žena Aleksandra nije mogla ništa da učini

Zdravko i Una Čolić - svi detalji odnosa

Mislim da je bilo DOSTA! Zdravko Čolić doneo odluku o ćerki Uni posle svega što mu je priredila, žena Aleksandra nije mogla ništa da učini

Aleksandar Kerekeš, CapodiMedia

Ćerke Zdravka Čolića, koje je pevač uspevao da sačuva od radoznalih pogleda, dok nisu zakoračile u tinejdžersko doba i javnosti se predstavile na društvenim mrežama, ne prestaju da intrigiraju.

Starija ćerka, Una, već dugo je prisutna na "Instagramu" i neretko otkriva detalje iz porodičnog doma, što njenom tati nije nimalo drago. Zdravko i Una Čolić upravo zato interesantni su javnosti, jer se ponekad čini da su otac i ćerka sušte suprotnosti.

Pa ipak, sada je tatina starija i pomalo buntovna princeza otkrila kako se zaista slaže sa ocem. Naime, Una je fotografijom sa koncerta otkrila da oca u stopu prati na turneji i pruža mu beskrajnu podršku.

Pročitajte: LOŠE VESTI stižu iz doma Zdravka Čolića, uplakana ćerka Una se oglasila saopštenjem na Instagramu (FOTO)

Instagram

 

Turbulentan život, koji pevač vodi, dok su u toku turneje, koje iziskuju dosta energije, sve je zahtevniji, pa je Una odlučila da ovoga puta bude uz njega i znatno mu olakša put.

Zdravko i Una Čolić savršeno se slažu, a Zdravko, kao i svaki otac ćerkama ne može da kaže ne, jer one su zaista njegove mezimice, koje zaslužuju sve što požele.

Komentari (0)

Loading