Celebrity News

LOŠE VESTI stižu iz doma Zdravka Čolića, uplakana ćerka Una se oglasila saopštenjem na Instagramu (FOTO)

Napadnuta ćerka Zdravka Čolića vest je dana

LOŠE VESTI stižu iz doma Zdravka Čolića, uplakana ćerka Una se oglasila saopštenjem na Instagramu (FOTO)

Aleksandar Kerekeš, CapodiMedia

Starija ćerka Zdravka Čolića neko je ko vrlo otvoreno komunicira sa instagramerima i medijima. Ne preza Una Čolić da pokaže u kakvom luksuzu živi, gde spava, gde se kupa, sa kim i gde provodi vreme i odmore. Na njenom profilu vrlo često mogu se videti fotografije iz dnevnog boravka, kupatila, spavaće sobe, što je slučaj i sa njenom mlađom sestrom Larom. Očigledno je da mezimice muzičara sve do juče nisu shvatale koliku štetu ovakva količina otvorenosti može da im nanese. Momenat kada je pokradena i napadnuta ćerka Zdravka Čolića vrlo ih je osvestio. 

Pročitajte: Ćerke Zdravka Čolića objavile fotografije koje će razbesneti oca: Evo na šta se troši njegov teško zarađen novac (FOTO)

Jakov SImović

 

O čemu je tačno reč podelila je sama Una na svom profilu. Naime, neko se okoristio njenim fotografijama u kupaćem kostimu, tačnije ukrao ih sa njenog profila i objavio na Tinderu sajtu za upoznavanje, tačnije spajanje parova, pod lažnim imenom. Čolina mezimica odmah je reagovala i zatražila pomoć:

- Ne znam kako ovo funkcioniše, ali ko god da ima Tinder neka blokira bolesnika, koji se lažno predstavlja. Hvala - napisala je Una na Instagram profilu ispod ukradene slike vidno potrešena, što je veruje se bio slučaj i sa Čolom i Aleksandrom kada su saznali šta im se sa naslednicom dešava.

Pročitajte: Nema više skrivanja za golupčiće! Ovaj lepotan je osvojio srce Čoline ćerke Une FOTO

Instagram

 

Pitanje je kako je Unin izabranik reagovao na napise da je na socijalnim mrežama napadnuta ćerka Zdravka Čolića, te da je neko s lažnim imenom objavio njene slike i to baš na sajtu za upoznavanje.

Poklon fotografije doma Zdravka Čolića

 

Komentari (0)

Loading