Celebrity News

Komšija Saše Vidića: Sa terase sam gledao šta se dešavalo u njegovom stanu, evo šta mu se desilo i šta sam tamo viđao poslednjih meseci

Komšija Saše Vidića otkrio do sada nepoznate detalje

Komšija Saše Vidića: Sa terase sam gledao šta se dešavalo u njegovom stanu, evo šta mu se desilo i šta sam tamo viđao poslednjih meseci

Boško Karanović

Vest o smrti jednog od naših najuspešnijih kreatora danas je potresla čitavu javnost, brojne javne ličnosti opraštaju se celog dana od prijatelja i saradnika putem društvenih mreža, a sada se oglasio i komšija Saše Vidića koji je bio prisitan kada je stigla Hitna pomoć.

- Bio mi je komšija. Pre par meseci je uspeo da se izvuče, ali je posle toga bio kao starac od 90 godina - napisao je on na društvenoj mreži Twitter, pa dodao:

Pročitajte: Sve se desilo kobne noći na proslavi rođendana, rekla mu je... EVO šta je PRAVI RAZLOG svađe Cece i Saše Vidića

MIša Obradović

 

- Juče sa terase vidim da Hitna pomoć dolazi do njegovog stana, ovaj put nije uspeo. Ne znam šta drugi misle o njemu, ali je on meni bio ok lik, poprilično lud i blesav, ali je bio ok - rekao je komšija Saše Vidića kojeg je tužna vest pogodila.

Saša Vidić tokom dugogodišnje, blistave karijere sarađivao je sa brojnim poznatim ličnostima sa javne scene - pevačima, glumcima, voditeljima, sportistima i političarima, a ostaće upamćen i kao čovek koji je svoj stav o svemu uvek bez zadrške iznosio javno.

Pročitajte: OVO ga je ubilo - Evo šta je uzrok iznenadne smrti Saše Vidića, da ti srce pukne

Ata Images

 

Lično je osmislio i kreirao dresove za srpske sportiste za Olimpijadu u Londonu, a uradio je i dresove za srpsku fudbalsku reprezentaciju za Svetsko prvensto održano u Rusiji. Bio je osnivač modne marke "Broz". Sarađivao je sa Cecom Ražnatović, Sekom Aleksić i brojnim poznatim muzičkim zvezdama.

Rođen je 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj, živeo je jedno vreme u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. U srpskoj prestonici izgradio je karijeru.

Komentari (0)

Loading