Celebrity News

OVO ga je ubilo: Evo šta je uzrok iznenadne smrti Saše Vidića, da ti srce pukne

Uzrok smrti Saše Vidića neverovatan

OVO ga je ubilo: Evo šta je uzrok iznenadne smrti Saše Vidića, da ti srce pukne

Ata Images

Čitavo jutro šokirana javnost nagađa koji bi to uzrok smrti Saše Vidića mogao biti. Svašta je milionima padalo na pamet budući da je dizajner do skoro vodio vrlo buran život, ipak čini se da je situacija potpuno drugačija od onoga što se pretpostavljalo. Naime, dizajner je sinoć na hitan prijem KBC Bežanijska kosa dovežen u teškom stanju i odmah je priključen na respirator.

Pročitajte: Pogledajte poslednju fotografiju Saše Vidića: Mršav i ispijen, vidi se da nije bio dobro (FOTO)

Instagram

 

Izvor Kurira potvrdio je i to da je Vidić u bolnicu stigao u septičnom stanju, te da je stoga odmah proglašen mrtvim. Kao uzrok smrti Saše Vidića, još uvek nezvanično, navodi se kardiorespiratorna insuficijencija, koja se najčešće javlja kao posledica upale pluća, edema pluća, plućne tromboembolije, teškog pogoršanja astme i hronične obstruktivne bolesti pluća, akutnog respiratornog distres sindroma, moždanog udara, moždane povrede, trovanja i neuromišićne bolesti.

Pročitajte: Umro Saša Vidić! Stigla potvrda iz bolnice, sestra dizajnera potpuno slomljena... (FOTO)

Instagram screenshot

 

Evidentno je da je Vidić zdravstveno bio loše, zašto se nije na vreme javio kod lekara niko ne može sa sigurnošću da tvrdi. Mnogi pak nagađaju da ga je tuga za ocem Petrom Vidićem, koji je prošle godine preminuo, potpuno slomila, te da mu se depresivno stanje, kojem je i ranije bio podložan, vratilo, što je navodno uticalo na dalji razvoj stvari. On se u poslednjih nekoliko meseci povukao čak i sa društvenih mreža.

Komentari (0)

Loading