Celebrity News

Poznati se opraštaju od Saše Vidića: Karleuša, Šerifovićka, a oglasila se I ONA posle svih uvreda i teških reči koje joj je uputio (FOTO)

Umro Saša Vidić - javne ličnosti se opraštaju

Poznati se opraštaju od Saše Vidića: Karleuša, Šerifovićka, a oglasila se I ONA posle svih uvreda i teških reči koje joj je uputio (FOTO)

Ata Images

Nakon što je potvrđeno da je rano jutros na Bežanijskoj kosi u bolnici umro Saša Vidić prijatelji i saradnici putem Instagrama dirljivim rečima krenuli su da se opraštaju od proslavljenog dizajnera. Među prvima se oglasila estradna umetnica Seka Aleksić sa kojom se Vidić mirio i svađao, a naposletku zakopao ratne sekire. Iskreno ganuta poručila mu je da ga voli beskrajno.

Pročitajte:Pogledajte poslednju fotografiju Saše Vidića: Mršav i ispijen, vidi se da nije bio dobro (FOTO) 

Instagram

 

Odmah za Sekom oglasila se i Jelena Karleuša, koju je Vidić takođe umeo da podbode, ali je u globalu obožavao način na koji ona vlada estradnom i modnom scenom. Nije mu zamerila čak ni kada je  nedavno izjavio da se razvodi od Duška Tošića. Preminulom prijatelju i dugogodišnjem saradniku poručula je:

- Neka ti duša počiva u miru.

Instagram

Pročitajte: Seda brada, pola ga nema… Prva fotografija Saše Vidića nakon dve godine, pogledajte kako posle svega izgleda (FOTO)

Instagram

Žal za dizajnerom iskazala je i Bojana Rajić, sa nostalgijom u mislima i fotografijom na Instagramu ona se prisetila jednog predivnog drugarstva i bliskosti sa Saletom.

Oglasila se ubrzo i Marija Šerifović čije reči možda čak i najviše pogađaju.

- Ako si već rešio i ako je tako moralo.

Pročitajte: MODNI ŽIRI Saše Vidića: Pokazali smo mu slike Jelene Đoković, Nataše Bekvalac, Slobode Mićalović, a njegovi komentari su HAOS (VIDEO)

Instagram

Jedna od onih koju je duboko pogodila smrt Saše Vidića jeste i Nikolina Pišek koja mu je bila večita inspiracija, jedna od njegovih najvećih muza i koju je obožavao:

- Volim te i nedostajaćeš - napisala je ona slomljenog srca.

Instagram

 

Vest da je iznenada umro Saša Vidić potresla je ne samo prijatelje i saradnike dizajnera već sve one koji su ga poznavali, imali prilike da se nađu u njegovom društvu, porazgovaraju sa njim, uživaju u njegovoj duhovitosti i talentu, pa i britkom jeziku, po kojem je posebno poslednjih godina bio prepoznatljiv. 

Komentari (0)

Loading