Celebrity News

Zar od svih BAŠ SA NAŠIM KOLEGOM?! Ćerka Olgi Odanović i Peletu predstavila zeta, umalo se onesvestili kad su videli ko je u pitanju (FOTO)

Zet Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta je on

Zar od svih BAŠ SA NAŠIM KOLEGOM?! Ćerka Olgi Odanović i Peletu  predstavila zeta, umalo se onesvestili kad su videli ko je u pitanju (FOTO)

Dalibor Danilović

Da jabuka ne pada daleko od stabla dokazalo se mnogo puta. Takav slučaj upravo je i Lenka Petrović, ćerka Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta. Ne samo što je mezimica glumačkog para pošla njihovim stopama, što se odabira karijere tiče, već je i na emotivnom planu, čini se, proživela sličan scenario. Zet Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta takođe je glumac, a u ovoj porodici to je jedna sasvim nova - stara priča.

Naime, opšte je poznato da se ljubav između Olge i Peleta rodila na akademiji, a da glumac nije odustao dok Olga nije postala njegova. Godine braka svedoče o tome da je dobro uradio što je bio uporan, a iako o svom životu retko pričaju, jasno je da uživaju u idiličnom odnosu punom podrške i ljubavi.

Sada, čini se, nešto slično, živi i njihova Lenka. Zet Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta, takođe je glumac, Petar Đurđević.

Pročitajte: Na koga vam liči? Gledate je u seriji "Vera", a pojma niste imali da je OVA GLUMICA ćerka Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta (FOTO)

 

 

Neretko Lenka sa izabranikom na mrežama deli fotografije, zanimljive momente i duhovite opaske. A ono što je sve navelo da shvate da je reč o odnosu koji je mnogo više od prijateljstva je i komentar na jednoj od njegovih fotografija, na kojoj piše: "Dečko, lepa ti devojka".

 

 

Komentari (0)

Loading