Celebrity News

Šokantni detalji bračnog odnosa! Olga Odanović: Udala sam se na silu

Brak Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta traje više od trideset godina

Šokantni detalji bračnog odnosa! Olga Odanović: Udala sam se na silu

Olga Odanović i Dragan Petrović Pele važe za jedan od najskladnijih glumačkih parova, čiju zajednicu lepom čine ćerka Lenka i sin Jakov. Glumački par romansu je otpočeo ubrzo nakon upoznavanja, a Olga je otkrila da je inicijator svega bio niko drugi do Pele. U to vreme glumica, koju je publika posebno zavolela kroz ulogu Zlatane Raković u seriji "Selo gori a baba se češlja", tek je izašla iz jedne duge i bolne veze, a Dragan se svojom upornošću potrudio da je osvoji i zaleči rane.

Pročitajte: ZAUVEK ZBOGOM: Odluka Olge Odanović ostavila porodicu i prijatelje u ŠOKU

Privatna Arhiva

 

O tome kako su se upoznali, kako je otpočeo brak Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta dramska umetnica je svojevremeno u jednoj televizijskoj emisiji pričala: 

-  Radili smo zajedno u pozorištu i samo je jedan dan počeo da ide za mnom. Krenem kući on za mnom. Ja mu kažem da moram strašno da žurim, živela sam tada sa bratom i drugaricom koja je bila Splićanka studirala je Veterinu, ali on uporan: "Ne, ne samo da te ispratim". Meni nije jasno pa ga pitam: " Ne znam šta ti je odjednom, pratiš me do kuće, nema razloga. Kaže on: "Voleo bih da vidim gde živiš" i tako sve neke budalaštine. I dobro ništa, ja ga odbijem i tako to prođe. Sutradan ja dolazim na probu, nema nikog u vežbaonci. On sedi sam, pitam ga:"Gde su svi ovi ljudi", kaže: "Doći će oni malo kasnije". On je sve to tako ugovorio. I samo je izgovorio rečenicu: "Ja ću tebe da ženim", na šta sam mu ja odgovorila: "Ti stvarno nisi normalan". Čoveka uopšte ne poznajem - prisetila se početaka sa suprugom glumica, pa nastavila:

-  I onda smo tako par dana, to je sve jako kratko trajalo, sve se  nekako brzo desilo. Nisam bila spremna za te neke muško-ženske ljubavne odnose jer sam prethodno imala priču koju sam jedva završila bila je duga i bolna i trebalo mi je neko vreme da budem sama i da malo otpatim. U stvari Pele se tu našao kao lek. Jako je bio uporan uselio se kod mene za dva dana, doneo je mini stereo uređaj, neke stvari, strašno. Bilo je nenormalno lepo. Sećam se da sam otišla sa drugaricom na more, koje je bilo dogovoreno, imala sam život i pre Peleta, ali on je rekao ma kakvo letovanje, te je posle svega par dana došao kod nas u Poreč sa kumom koji nas je kasnije venčao - zaključila je Olga, koja je već više od tri decenije sa Draganom u skladnom braku, a nije tajna da se vole kao prvog dana.

Pročitajte: Pele je doživeo ono čega se svaki čovek pribojava, smrt ih je uzela prerano, a on je preko noći osedeo

Dalibor Danilović

 

Brak Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta nešto je čime se glumački par izuzetno ponosi. Nikada se iz  doma emotivnih parntera nije mogla čuti ružna reč, niti su ih vezivali skandali. Mirna luka su jedno drugome i najveća podrška oduvek bili, a tako je i dan-danas.

Komentari (0)

Loading