Celebrity News

Da li vam je bolji frajer od Željka Joksimovića? Adriana Čortan konačno u javnosti sa mužem, on joj je izlečio slomljeno srce (FOTO)

Adriana Čortan i Nemanja Simić konačno u javnosti

Da li vam je bolji frajer od Željka Joksimovića? Adriana Čortan konačno u javnosti sa mužem, on joj je izlečio slomljeno srce (FOTO)

Adriana Čortan i Nemanja Simić na ludi kamen stali su 2018. godine, tada je mnogima omiljena voditeljka na neko vreme odlučila da nestane iz javnog života i uživa u svakom trenutku sa svojim zgodnim suprugom.

Upravo zbog te tajanstvenosti o njihovom braku, ali i suprugu Adriane Čortan zna se veoma malo, da je zgodan, uspešni biznismen i da pored njega ona živi život iz snova.

I baš zato što ih je u javnosti retkost videti, njihova pojava predstavlja pravu senzaciju. Zato su lepa voditeljka Adriana Čortan i Nemanja Simić, kada su se pojavili na događaju "Srbija u srcu - istinski naše" postali glavna tema.

Pročitajte: Bila je fatalna lepotica dugih nogu za kojom je ludeo Željko Joksimović, a sad… Pogledajte kako danas izgleda Adriana Čortan (FOTO)

Instagram

 

 

Prisutni su u beogradskom restoranu komentarisali koliko su Simići skladan par i da se gledaju zaljubljeno kao prvog dana, a da je uz svog supruga Adriana lepša nego ikada.

Komentari (1)

Loading
Žena

19:18 26.04.2023

Bolji dasa od onog picopevca, svaka čast i čestitke, još samo plod ljubavi i sve najbolje..