Celebrity News

Kapa dole za gest! Novac zarađen od pesme Sofronijević i Koprivica poklanjaju u dobrotvorne svrhe

"Bez pozdrava" naziv je pesme koju izvodi i kao kompletan autor potpisuje Branko Koprivica, jedan od osnivača popularnog benda Rogati!

Kapa dole za gest! Novac zarađen od pesme Sofronijević i Koprivica poklanjaju u dobrotvorne svrhe

Posvećena njegovom pokojnom prijatelju i vrsnom umetniku Aleksandru Banjcu, pesma će pod dirigentskom palicom izdavačke kuce "AS Studio Ton", na čijem čelu se nalazi Aleksandar Sofronijević živeti i u svrhu dobrog dela.

Koprivica i Sofronijević došli su, naime, na ideju da sva digitalna prava, odnosno sve što ova kompozicija zaradi na pomenutim platformama poklone u dobrotvorne svrhe.

Vladimir Bjelobaba/Instagram

 

- Ideja je rođena i sad ćemo pronaći i način kako da je realizijemo - rekao je Branko Koprivica na šta se nadovezao i Sofronijević:


- Na kraju godine napravićemo svojevrstan presek, pa će se prikupljena sredstva proslediti u humanitarne svrhe. U dogovoru smo sa institucijama koje se bave humanitatnim radom, pa ćemo sav novac uplatiti onima kojima to bude i najpotrebnije!

Vladimir Bjelobaba/Instagram

 

Na ovu sjajnu ideju su, kažu, došli zajedno, a pesmu "Bez pozdrava", koja je ujedno i najava albuma "Kopriva", možete poslušati ovde:

Komentari (0)

Loading