Celebrity News

Svadbe NEĆE BITI: Aca Sofornijević RASKINUO VERIDBU, evo šta se desilo (FOTO)

Aca Sofronijević i Sanja Ćulibrk raskinuli veridbu

Svadbe NEĆE BITI: Aca Sofornijević RASKINUO VERIDBU, evo šta se desilo (FOTO)

Svi su se nadali njihovom venčanju, umeto toga Aca Sofronijević i Sanja Ćulibrk raskinuli su, po verovanju mnogih divnu i skladnu vezu. Navodno, bivši verenici shvatili su da nisu jedno za drugo, da ih različitosti koje su ih nekada privlačile sada sve više razdvajaju te su doneli odluku da je najbolje po oboje da se raziđu.

Pročitajte: Sobu u kojoj je spavao sa babom zamenio skupocenim kutkom za neženje: Ovo je dom Ace Sofronijevića (FOTO)

Boško Karanović

 

Sanja je iznela stvari iz stana Sofronijevića, koji su zajedno uredili, a po svemu sudeći između nekadašnjih ljubavnika, budući da razlog razlaza nije prevara niti svađa, nema zle krvi. Nastavili su komunikaciju i saradnju i kada se sretnu nema neprijatnosti, što je i Sofronac potvrdio za medije: 

- Bilo nam je lepo, živeli smo fino. Jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo i odlučili smo da se raziđemo. Sanji želim svu sreću u životu. Mi smo ostali u korektnim odnosima, mislim da tako i treba da bude jer smo oboje zreli i ostvareni ljudi - kazao je harmonikaš.

Pročitajte: Metak u leđa: Brat Ace Sofronijevića teško ranjen

youtube printscreen

 

Da su Aca Sofronijević i Sanja Ćulibrk raskinuli doznalo se od najbližih prijatelja para, koji su ovom odlukom voditeljke i muzičara iznenađeni jednako kao i njihovi fanovi.

Komentari (1)

Loading
Dex

20:43 22.09.2022

Lik nije mačo tip.. Jednostavno, njemu treba cura lepa, zdrava, sa sela ili provincije.. Koja ce da ceni sve sto ide uz njegovo ime!