Celebrity News

Ovaj čovek je nemoguć: Pogledajte sa kojom POZNATOM ženom je uslikan Boba Živojinović na svojoj jahti tokom prvomajskih praznika

Lepa Brena i Boba Živojinović uživaju na jahti

Ovaj čovek je nemoguć: Pogledajte sa kojom POZNATOM ženom je uslikan Boba Živojinović na svojoj jahti tokom prvomajskih praznika

Svake godine, sa prvim nagoveštajem leta, supružnici Lepa Brena i Boba Živojinović predah od brojnih obaveza prave na svojoj luksuznoj jahti, a kada ne krstare svetskim morima njihova lokacija uglavnom je Crna Gora gde su upravo odlučili da provedu i prvomajske praznike. Najveća balkanska muzička zvezda i njen suprug ukrcali su se na svoj brod na kojem dovoljno mesta ima za celu porodicu, a ovog puta oni su u avanturu krenuli bez dece, kako bi malo vremena odvojili za sebe i posvetili se prijateljima koje takođe često vole da ugoste.

Pročitajte: KONAČNO I TO DA VIDIMO - Lepa Brena pokazala jahtu od 6 miliona evra (FOTO)

Blic, Printscreen

 

- Ćao, svima! Pozdrav veliki iz Crne Gore, došli smo, evo, sad smo sleteli. Došli smo da obiđemo brod, našu posadu. Počinje sezona, otvorili smo sezonu! – rekao je Boba presrećan što sa svojom dragom konačno ima vremena da se opusti i uživa u sunčanim danima i predivnom ambijetu koji odiše neverovatnim luksuzom.

 

Na društvenim mrežama osvanula je fotografija na kojoj se vidi kako u društvu bliske prijateljice Lepa Brena i Boba Živojinović uživaju u prazničnoj atmosferi, trpezi prepunoj voća i uz čašicu dobrog vina, a raspoloženja takođe nije manjkalo čemu svedoče osmesi na njihovim licima.

Pročitajte: Šta sam doživela - Lepa Brena se slomila i otkrila kakvu traumu je doživela posle toliko godina braka sa Bobom, svi šalju podršku

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kata R Tomovic (@kata_kety)

Inače, kako pojedini mediji tvrde brod poznate porodice vredi čitavo bogatstvo, vrtoglavih 6 miliona evra, a poseduje čak šest spavaćih soba.

- Pa to je jedan lep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Želeli smo sebi da priuštimo nešto jer je bila specifična situacija - rekla je pevačica svojevremeno o svom letnjem domu.

Komentari (0)

Loading