Celebrity News

Sad je stvarno KRAJ, bajka je bila laž: Brena i Boba doneli odluku, dalje ne mogu zajedno

Dom Brene i Bobe preti da bude srušen

Sad je stvarno KRAJ, bajka je bila laž: Brena i Boba doneli odluku, dalje ne mogu zajedno

Lepa Brena i Boba Živojinović godinama žive na Bežanijskoj kosi. U blizini njihovog doma, porodično gnezdo svio je i Bobin sin iz prvog braka Filip Živojinović koji je oženjen pevačicom Aleksandrom Prijović. Dom Brene i Bobe prostire se na više desetina ari, a ozidan je ogromnom ogradom od fasadne cigle tako da znatiželjni paparaci ne mogu da uslikaju unutrašnjost kuće.

Pročitajte: Ćutali su 30 godina! Brena i Boba otkrili veliku tajnu, ovo je Jelena Živojinović

ATA Images

 

Budući da su njihovi naslednici napustili porodičnu vilu i osamostalili se, gradom su počele da kolaju priče kako će pevačica i nekadašnji teniser prodati velelepno zdanje. Ipak, konačna odluka je da dom Brene i Bobe ostane na dobro poznatoj adresi. Ali, ni to nije sve.Bračni partneri nedavno su započeli izgradnju novog stambenog objekta tik uz njihovu kuću, međutim, radovi su stopirani jer su komšije prijavile da je u pitanju bespravna gradnja.

Pročitajte: Skoro 20 godina starija! Brena i Boba su bili OČAJNI - Ova POZNATA PEVAČICA je PRVA LJUBAV Viktora Živojinovića (FOTO)

youtube printscreen

 

Ekipa emisije „Paparaco lov” koja se našla na licu mesta nedavno je objavila da Brena i Boba hoće da sazidaju manju kuću na zemljištu koje pripada Gradu Beogradu. O tome je odmah obaveštena i nadležna inspekcija te je glavna kapija na domu pevačice i njenog supruga zapečaćena, pa oni sada moraju da izlaze na sporedni izlaz. Živojinovići sada traže sve moguće načine kako bi sporno zemljište otkupili i nastavili gradnju, međutim stalno nailaze na određene probleme.

 – Velika se frka digla. Brena i Boba ne znaju šta ih je snašlo. Mislili su da reše dokumentaciju tek kad završe objekat. Hoće da od Grada otkupe to zemljište. Mislim da im tri važna dokumenta nedostaju da bi majstori mogli da nastave s poslom. Brena je zvala sve prijatelje da im pomognu u ovoj situaciji. Sve se zakomplikovalo, gradilište se zatvorilo i pukla je bruka da nelegalno grade. Šta je tu je, valjda će se naći neko rešenje. Od ponedeljka će se znati da li će morati da ruše kuću ili ne. Mnogo novca je uloženo u taj objekat i sad je sve pod znakom pitanja – završava izvor za Kurir.

Pročitajte: Šta sam doživela - Lepa Brena se slomila i otkrila kakvu traumu je doživela posle toliko godina braka sa Bobom, svi šalju podršku

youtube printscreen

 

Da li će folk diva i njen suprug uspeti da reše ovaj nimalo naivan problem koji su sami sebi nametnuli, sačekaćemo da vidimo, jedno je sigurno milione su već uložili u izgradnju pomenutog objekta te se nadaju da će sa gradskom upravom naći neko kompromisno rešenje.

Komentari (0)

Loading