Celebrity News

Iz daleke Australije stižu LOŠE VESTI o Dragani Mirković! Fanovi šalju poruke podrške i svim srcem su uz pevačicu (FOTO)

Neutešna Dragana Mirković nema snage da peva

Iz daleke Australije stižu LOŠE VESTI o Dragani Mirković! Fanovi šalju poruke podrške i svim srcem su uz pevačicu (FOTO)

ATA Images

Nezapamćeni masakr koji se prekjuče dogodio u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru zatekao je i duboko rastužio čitavu Srbiju i svet, a vest o ovoj tragediji neutešna Dragana Mirković primila je u dalekoj Australiji u koju je otputovala na dugo očekivanu turneju.

Iako ju je publika u zemlji kengura željno očekivala čemu svedoči ogromna posećenost koja je oborila sve rekorde, zbog užasnih vesti o smrti osmoro mališana i radnika obezbeđenja pomenute obrazovne ustanove, pevačica je odlulučila da poslednja dva koncerta u Melburnu i Pertu otkaže, iako su bili nedeljama unapred rasprodati.

Pročitajte: Ofarbala se u crveno - Dragana Mirković ne liči na sebe, da li biste je prepoznali na ulici (FOTO)

ATA Images

 

 

 

- Iako sam trenutno daleko fizički, mislima sam neprekidno sa ljudima koji pate u mojoj otadžbini. Užasne vesti o masakru su me jako pogodile. Duboko sam potresena ovom tragedijom. Nemam snage da pevam i zabavljam moju publiku ovde na petom kontinentu, a znam da je moja zemlja i moj narod u šoku i suzama. Sad nije vreme za pesmu. Dolazim ubrzo u Srbiju - za "Kurir" je rekla je neutešna Dragana Mirković kroz suze i izjavila saučešće porodicama nastradalih:

Pročitajte: Ljudi, tako je moralo biti! Dragana Mirković odlučila da NAPUSTI Tonija posle 20 godina, objasnila je šta se dogodilo! Deca su uz nju (FOTO)

Instagram

 

- Moje najiskrenije saučešće i molitve upućeni su porodicama poginule dece i radnika škole. Počivajte u miru anđeli - napisala je pevačica na "Instagramu".

Komentari (0)

Loading