Lepota

Ofarbala se u crveno: Dragana Mirković ne liči na sebe, da li biste je prepoznali na ulici (FOTO)

Frizura Dragane Mirković mnogima je zapala za oko

Ofarbala se u crveno: Dragana Mirković ne liči na sebe, da li biste je prepoznali na ulici (FOTO)

ATA images

Kada se prvi put pojavila na javnoj sceni Dragana Mirković privukla je pažnju javnosti kako izvanrednim vokalnim sposobnostima, tako i savršenim izgledom koji i dan danas neguje.  Zahvaljujući hitovima koji se i dan danas slušaju, Gaga je postala jedna od najtraženijih pevačica, a svaki korak privlači veliku pažnju javnosti.

Pročitajte: Ljudi, tako je moralo biti! Dragana Mirković odlučila da NAPUSTI Tonija posle 20 godina, objasnila je šta se dogodilo! Deca su uz nju (FOTO)

ATA Images

 

Iako je duga, crna kosa godinama njen zaštitni znak, na društvenim mrežama pojavile su se fotografije na kojima je frizura Dragane Mirković drugačija od one na koju smo navikli. Naime, malo ko se seća da je pevačica 2004. godine imala crvenu boju kose i kratke šiške koje joj, moramo priznati, fenomenalno stoje.

Pročitajte: Da li je moguće? Dragana Mirković ima MILIONE, a iznenadićete se kako SKROMNO živi njena rođena sestra Dušica!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Stara frizura Dragane Mirković naišla je mahom na pohvalne komentare, pojedini fanovi su predložili pevačici da se osmeli i ponovo ofarba u crveno. Da li će ona to i uraditi, ostaje nam da vidimo..

Pročitajte: LUDE ŽURKE U SEN TROPEU - Dragana Mirković uhvaćena u provodu, a tek da je vidite u kupaćem!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Komentari (0)

Loading