Celebrity News

Ljudi, tako je moralo biti! Dragana Mirković odlučila da NAPUSTI Tonija posle 20 godina, objasnila je šta se dogodilo! Deca su uz nju (FOTO)

Odlazak Dragane Mirković definitivno je potvrđen

Ljudi, tako je moralo biti! Dragana Mirković odlučila da NAPUSTI Tonija posle 20 godina, objasnila je šta se dogodilo! Deca su uz nju (FOTO)

Kao jedna od najboljih narodnih pevačica sa ovih prostora,Dragana Mirković je svojim anđeoskim glasom i vanvremenskim hitovima stekla mnogobrojnu publiku i van granica Srbije, te se svaki njen nastup sa nestrpljenjem iščekuje i za isti se uvek potražuje karta više. Pre dve godine  najavljena je i besprekorno organizovana njena turneja u Australiji koja je zbog Kovida naprasno bila otkazana, te ne čudi što je odlazak Dragane Mirković u zemlju kengura planiran za kraj meseca, obradovao njene brojne fanove koji su se skućili tamo.

Naime, pevačica planira da ovu koncertnu godinu trijumfalno završi velikim spektaklom u beogradskoj Areni, te uveliko radi na uvežbavanju pesama i utvrđivanju repertoara, a sada je fanove obavestila da se sprema na dalek put.

Pročitajte: U Draganinom i Tonijevom dvorcu se danas slavi Uskrs - Dekoracija je kao iz filma, pogledajte samo tu boju jaja (FOTO)

Instagram

 

Odlazak Dragane MIrković na dugo očekivanu Australijsku turneju planiran je za 28. april, prva stanica je Adelejd, a za sada je ugovoreno pet spektakularnih nastupa širom kontinenta.

Da li će i ovog puta pevačica uspeti da spoji lepo i korisno, te na put krenuti u društvu suprugaTonija sa kojim će slobodno vreme iskoristiti na najbolji mogući način, u obilasku zemlje i susretima sa prijateljima ili će se u avanturu otisnuti sama, ostaje nam da vidimo.

Komentari (1)

Loading