Celebrity News

Da ti pamet stane, šta je ovo? Prve fotografije unutrašnjosti luksuzne vile koju je svojoj porodici ostavio posle smrti će vas ŠOKIRATI

Dom Šabana Šaulića - prve fotografije

Da ti pamet stane, šta je ovo? Prve fotografije unutrašnjosti luksuzne vile koju je svojoj porodici ostavio posle smrti će vas ŠOKIRATI

Zoran Kuzamnović Munja

Dom Šabana Šaulića, velelepna vila na Dedinju, godinama je bila oaza porodične sreće, a nakon tragedije u kojoj je porodica ostala bez voljenog supruga i oca, Gordana Šaulić odlučila se da napusti porodični dom.

Udovica Šabana Šaulića izdala je kuću jednoj ambasadorki, na sama je prešla u manji stan u kome sada živi.

Pročitajte: PREOKRET - Mihajlo Šaulić doneo odluku o SVADBI, mama Goca i mlada tu NE MOGU NIŠTA

Luka Šarac

 

- Uvek su se vodili time da je najpametnije ulagati u nekretnine. Zato su mnogo godina pre nego što će Šaban doživeti nesreću kupili manji stan u elitnom beogradskom naselju. U istoj zgradi Šaban je kupio stan sinu Mihailu, koji od prvog dana živi tamo. Kuću su izdali ambasadorki koja u Srbiji boravi poslovno, ali je kuća zapravo njena rezidencija, a ne ambasada. Identitet ambasadorke se čuva iz bezbednosnih razloga, pa je reko ko može videti u komšiluku. Njoj se jako dopala kuća, kako je stilski uređena i to što ima dvorište koje je skriveno od radoznalih pogleda. Nije bilo sumnje da će prihvatiti uslove koje su Šaulići tražili i platiti debelo za život u Šabanovoj kući. Čekalo se određeno vreme kako bi se završila čitava papirologija - otkrio je izvor izvor za "Blic".

A sada se na mrežama pojavila i fotografija na kojoj se vidi kako je uređen dom Šabana Šaulića. Privatnost vile Šaulići su pažljivo čuvali, ali ova fotografija otkriva da je dom porodice Šaulić uređen stilski, sa dominantnim detaljima od zlata, dok je unutrašnjost luksuznog doma ukrašena brojnim vrednim umetninama.

Pročitajte: U vreme razvoda, OVAKO su izgledali - Nikad viđena fotografija Goce i Šabana Šaulića krije tajnu

 

 

Komentari (0)

Loading