Celebrity News

PREOKRET: Mihajlo Šaulić doneo odluku o SVADBI, mama Goca i mlada tu NE MOGU NIŠTA

Sin Šabana Šaulića najviše će usrećiti majku Gocu

PREOKRET: Mihajlo Šaulić doneo odluku o SVADBI, mama Goca i mlada tu NE MOGU NIŠTA

Sin Šabana Šaulića uživa u ljubavi sa svojom trudnom verenicom Marinom Velimirović koja će mu kroz nekoliko meseci podariti najlepši poklon, a sada je i majci Goci koja jedva čeka da oženi sina, Mihajlo rešio da ispuni veliku želju.

Pročitajte: Udvarač Goce Šaulić dočekao svojih pet minuta - Godinama ju je želeo, LJUBAV se jednostavno DESILA (FOTO)

Luka Šarac

 

Kada su saznali da će postati roditelji, Mihajlo i Marina požurili su sa pripremama za venčanje koje su detaljno isplanirali, međutim splet okolnosti naveo je zaljubljeni par da svadbeno veselje otkažu, a kao razlog se navodila pandemija koronavirusa. Ova vest najviše je rastužila Šabanovu udovicu koja ne može da dočeka da Mihajlo stane na ludi kamen, a sada se pored Goce raduje i čitava porodica koja će narednog vikenda upriličiti veliko slavlje u jednom od najelitnijih beogradskih hotela.

Pročitajte: Šta ljubav učini od čoveka - Mihajlo Šaulić se PREPOLOVIO, pogledajte kako sav ozaren pozira pored trudne verenice (FOTO)

Luka Šarac

 

Prema pisanjima Kurira, Šaulići nimalo nisu štedeli te su za gala svadbu izdvojili vrtoglavu sumu, a lepa trudnica Marina kojom je porodica oduševljena, za najvažniji dan zablistaće u čak dve venčanice specijalno za nju kreirane.

Pročitajte: Prve fotografije trudne verenice Mihajla Šaulića! Svi komentarišu jedno

Instagram

 

- Marina i Mihajlo su veoma uzbuđeni i s nestrpljenjem iščekuju dan venčanja. Sve pripreme su završene, lepo su sve organizovali pa nije bilo panike i jurnjave u poslednji čas. Marina će nositi dve venčanice, jedna je naručena iz inostranstva i čeka se da stigne, dok je drugu dizajnirao poznati srpski kreator Igor Todorović. On je kreirao i odelo za Mihajla. Znam da su samo za venčanice dali 20.000 evra, uopšte nisu štedeli, nego su se potrudili da priušte sve što žele kako bi im dan svadbe bio nezaboravan - započeo je izvor za pomenuti portal te otkrio ko će zabavljati goste na veselju:

Pročitajte: Konačno sreća i vesti za slavlje! Velika radost u domu Šaulića! Goca ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Promo

 

- S obzirom na to da se ženi sin Šabana Šaulića, biće mnogo muzičara među zvanicama i siguran sam da će se latiti mikrofona. Oni su angažovali bend Alibi koji će biti zadužen za dobar provod. Šaban je s njima sarađivao. Muziku nisu puno platili jer će biti bakšiša, pa je cena za ceo tim samo 1.500 evra - objasnio je dobro upućeni izvor.

Mihajlo, koji je inače generalni konzul Srbije u Cirihu, za kuma je odabrao dugogodišnjeg prijatelja koji se ne bavi javnim poslom, dok će Marini kuma biti najbolja drugarica.

Komentari (0)

Loading