Celebrity News

Ceo internet VREĐA suprugu Mila Đukanovića zbog haljine koju je nosila na Čarlsovom krunisanju! Evo šta je Lidija obukla (FOTO)

Supruga Mila Đukanovića opčinila je Britance

Ceo internet VREĐA suprugu Mila Đukanovića zbog haljine koju je nosila na Čarlsovom krunisanju! Evo šta je Lidija obukla (FOTO)

Jedna od poslednjih predsedničkih dužnosti Mila Đukanovića bio je odlazak u Veliku Britaniju zbog krunisanja kralja Čarlsa. On se tamo pojavio sa suprugom Lidijom koja je svojim stajlingom neke očarala, a neke razbesnela. Zvanica je bilo dosta, ipak supruga Mla Đukanovića uspela je da se izdvoji iz mase i svojom Valentino haljinom žute nijanse privuče pažnju.

Pročitajte: Dokaz veze: Jedina zajednička fotografija Jami i Mila Đukanovića nastala posle leta Beograd - Podgorica, svi su u šoku

Profimedia

 

Osim činjenice da joj je toaleta divno stajala, ne sme se zapostaviti podatak da je za pomenuti komad garderobe ona izdvojila više od 10 hiljada dolara. Vredi li par metara materijala toliko, pitali su se oni koji su došli do ovog podatka, bilo je i onih koji su u tome videli momenat za kritiku Milove politike, ipak činjenica je da je Lidija kao i svaka druga žena poželela da izgleda lepo i posebno i u po svoj prilici u tome je i uspela.

Pročitajte: Zovu je crnogorska Hurem: Fotografija pokazuje koliko je FATALNA žena Mila Đukanovića, pogledajte kakvu tek haljinu nosi

Facebook

 

 

Budući da je toga dana na Čarlsovom krunisanju ona još uvek obavljala funkciju prve dame Crne Gore logično je bilo da će odabrati drugačiji, brendiran stajling ne bi li se stopila sa ostatkom bogatih i uticajnih zvanica. Dobila je brojne komplimente, te se može reći da je toaleta poslužila svrsi. Reč je predivnoj haljini A kroja, sečenoj po sredini grudi, na sitne falte, koje su imale zadatak da sve što ne treba prikriju i sve što je dobro istaknu.

Pročitajte: Nazivaju je najbogatijom prvom damom Balkana: Lidija Đukanović obožava luksuz, pogledajate kako se obukla za izbore FOTO

Facebook

 

"Lidija Đukanović u haljini od skoro 11000 dolara je poruka našoj sirotinji," jedan je od negativnih komentara na račun crnogorske prve dame i njenog ekstravagantnog stajlinga.

Komentari (0)

Loading